Ribollita ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 411 calorii, 12g de proteine, și 20g de grăsime per portie. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați piureul de roșii, bulionul de pui mai puțin sodiu, țelina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ribolita, Ribolita, și Ribolita.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-un cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați morcovii și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi); gătiți 5 minute sau până când ceapa este fragedă, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Usturoi
Ceapă
3
Adăugați ciorbă și următoarele 8 ingrediente (prin roșii); se amestecă pentru a combina. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Chard Elvețian
4
Așezați 1/3 cană de fasole într-un bol; amestecați cu o furculiță până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați piure de fasole, fasole rămasă și pâine în supă; gătiți 5 minute sau până când se încălzește bine. Supă de lingură în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Pâine
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
6
Stropiți restul de 2 linguri ulei uniform peste supă.