Ribete glazurate cu piersici și ghimbir
Peach și ghimbir Riblets glazurate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,51 USD pe porție. O porție conține 680 calorii, 57G de proteine, și 34G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați jalapeincurbo chile, piersici, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma piersicile, puteți urma acest fel principal cu Ușor Ca Piersicile De Plăcintă ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Soia ghimbir glazurate Halibut w / ghimbir piersic savura, Ribete Slow-Cooker Cu Geamuri De Prune, și Ribete glazurate chinezești cu usturoi și busuioc thailandez.
Instrucțiuni
Se amestecă usturoiul, 1 lingură. ghimbir și sosul de soia într-un castron.
Adăugați ribete în castron, aruncând pentru a acoperi. Se răcește cel puțin 1 oră și până peste noapte, amestecând ocazional.
Combinați conserve, hoisin, oțet, jalapeo și restul de 1 linguriță. ghimbir într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu, amestecand des, pana la barbotare.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Coaste de gătit: pregătiți un grătar pentru căldură indirectă medie (350 până la 450; pentru gaz, opriți căldura sub 1 arzător; pentru cărbune, îngrămădiți cărbune pe 1 parte a grătarului de foc). Coaste de grătar peste porțiunea de căldură directă a grătarului, acoperită, rotind o dată, 15 minute sau până se rumenesc.
Reduceți căldura la foarte scăzută (200 până la 250; pentru cărbune, închideți parțial orificiile de aerisire pentru a reduce căldura și verificați temperatura cu un termometru de cuptor setat pe zona de căldură indirectă). Mutați coastele în zona de căldură indirectă și gătiți, acoperite, până când se înmoaie și carnea începe să se îndepărteze de marginea osului, aproximativ 30 de minute.
Periați coastele generos cu glazură și gătiți, acoperite, rotind o dată, până când glazura clocotește, aproximativ 8 minute în total.
Aruncați ribele într-un castron mare cu piersici și glazura rămasă.
Se transferă într-un platou și se presară cu ceapă verde.
* Cereți unui măcelar să taie un raft de coaste pe jumătate pe lungime, apoi feliați între fiecare coastă pentru a face 26 până la 32 de nervuri de mărimea mușcăturii.