Ribete glazurate chinezești cu usturoi și busuioc thailandez

Ribete glazurate chinezești cu usturoi și busuioc thailandez
Reteta chineză Riblets glazurate cu usturoi și busuioc thailandez ar putea satisface pofta ta chineză în jurul valorii de 2 ore și 45 de minute. Acest fel principal are 2101 calorii, 107G de proteine, și 169g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 8,41 USD pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 70 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sos de pește vietnamez, amidon de porumb, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Grătare Chinezești Picante, Ribete glazurate cu piersici și ghimbir, și Ribete Slow-Cooker Cu Geamuri De Prune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați între oase. Clătiți și puneți un 6 - până la 8-qt. iarbă.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați 2 1/2 qts. apă, acoperiți și aduceți la fierbere. Îndepărtați și aruncați orice spumă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Adăugați sos de soia de ciuperci, vin de orez, pudră de cinci condimente, anason stelat și ghimbir. Reveniți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți, acoperit, până când carnea este fragedă, 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Vin De OrezVin De Orez
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Se strecoară amestecul de coaste printr-o strecurătoare așezată peste un castron mare. Puneți vasul cu lichid de fiert într-un castron mai mare cu apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Lăsați coastele și condimentele să se răcească în colander, apoi reveniți la lichid și răciți, acoperite, cel puțin 4 și până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
Între timp, faceți sos: într-un castron mic, amestecați împreună zahărul, sosul de soia cu sodiu redus, oțetul și sosul de pește până se dizolvă zahărul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia De Sodiu InferiorSos De Soia De Sodiu Inferior
Sos De PeșteSos De Pește
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Preîncălziți cuptorul la 250 și puneți o foaie de copt cu margini în el.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Se toarnă 1 1/2 în. ulei într - un 5-la 6-qt. iarbă. Introduceți un termometru prăjit și încălziți uleiul la foc mare la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Între timp, degresați și aruncați grăsimea din castron de coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Transferați coastele într-o strecurătoare și aruncați condimentele. Lucrând cu un sfert de coaste la un moment dat, aruncați într-un castron mediu cu 1/4 cană de amidon de porumb. Adăugați ușor coaste în ulei. Gatiti pana cand oasele se rumenesc si carnea este crocanta, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Transferați coastele pe foaia de copt în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Încălziți un wok sau 12-in. tigaie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
13
Adăugați 1 lingură. din restul de 1/4 cană de ulei. Când este fierbinte, amestecați un sfert de usturoi; gatiti aproximativ 15 secunde, apoi adaugati un sfert de coaste si sos. Gatiti, amestecand cu clesti (sau o spatula larga de metal, daca folositi o tigaie), pana cand sosul se ingroasa si acopera bine coastele, 1 pana la 2 minute. Se amestecă un sfert din frunzele de busuioc; gătiți și aruncați coaste până când busuiocul devine verde strălucitor, aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
14
Transferați pe un platou. Răsturnați excesul de sos din wok și lingura peste coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
15
Gatiti coastele ramase in acelasi mod, adaugand un strop de apa si reducand caldura daca tigaia incepe sa arda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
16
* Cereți unui măcelar să taie și să taie coastele pentru dvs. Găsiți sos de soia de ciuperci, vin de orez Shaoxing, oțet roșu chinezesc și busuioc thailandez pe piețele asiatice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Pui La Rotisor Din Magazin Feliate Subtiri (aproximativ 2 Piepti Mici De Pui)2 Cani De Pui La Rotisor Din Magazin Feliate Subtiri (aproximativ 2 Piepti Mici De Pui)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
17
Faceți înainte: până la 1 zi până la Pasul 3 (coaste de scurgere după 12 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
1
FOLOSIȚI CARNE DE PORC ȘI COASTE SCURTE DE VITĂ. Mai generos marmorate decât coastele din spate pentru copii de porc, costițele în stil rustic sau coastele obișnuite de vită, sunt vizibil mai suculente și mai aromate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste Spate Pentru CopiiCoaste Spate Pentru Copii
Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea AlbăPraz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Coaste De RezervăCoaste De Rezervă
2
TRIM SPARERIBS ST. STIL LOUIS. Adică, tăiați-le într-o formă ordonată, dreptunghiulară, care gătește uniform. Cereți unui măcelar să le tundă sau faceți-o singur: pe partea osoasă, tăiați clapeta de carne din centru, spălați cu oasele. Apoi tăiați raftul pe lungime între 4-5-in.- secțiune largă a coastei și fusta masticabilă (deasupra). Salvați resturi pentru supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De RezervăCoaste De Rezervă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
3
SCOATEȚI MEMBRANA. Carnea de porc are o membrană pe partea inferioară care se poate micșora și poate face carnea să se gătească inegal. Este ușor de îndepărtat: glisați vârful unui termometru pentru carne sub membrană la un capăt pentru a slăbi o margine. Trageți membrana cu un prosop de hârtie (se poate desprinde în bucăți) în timp ce țineți suportul în jos cu cealaltă mână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaste De Porc De RezervăCoaste De Porc De Rezervă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Înregistrările pe teren Chenin Blanc cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere granny smith, mușețel și narcisă.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate37
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista