Rhubarb și var Pavlovas

Rhubarb și var Pavlovas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Pavlovas cu rubarbă și tei. Această rețetă face 6 porții cu 223 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. 46 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de extract de vanillan, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pavlovas de Paște cu frișcă de lămâie și compot de vanilie-rubarbă, Tartele Rustice De Rubarbă Și Zmeură Cu Ghimbir Și Tei, și Pavlova.

Instrucțiuni

1
Așezați un raft în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 225 F. în mixerul stand prevăzut cu accesoriu pentru tel sau cu mixer manual, bateți albușurile cu sare, suc de lămâie și vanilie până se spumează, apoi adăugați treptat zahăr. Bateți la vârfuri rigide, lucioase, apoi transferați-le într-o pungă de conducte sau într-o pungă mare ziploc cu vârful tăiat. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament, apoi pipați bezea în 6 movile egale de aproximativ 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Coaceți timp de 1 oră, întoarceți și continuați să coaceți până când exteriorul este ușor ferm, dar nu este rumenit, cu 30 până la 50 de minute mai mult. Opriți cuptorul și lăsați pavlovas să se răcească la temperatura camerei în cuptor, cel puțin 40 de minute. A se păstra într-un recipient etanș odată răcit timp de până la 3 zile.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1
Combinați untul, zahărul, jumătatea de coajă, sucul, ouăle și ciupiți sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Se pune peste apă clocotită și se bate constant până se îngroașă, cel puțin 10 minute. Se strecoară imediat printr-o sită cu ochiuri fine sau chinois și se amestecă coaja rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Așezați folie de plastic peste suprafața cașului, făcând câteva găuri pentru a permite aburului să scape și răciți-l în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1
Așezați raftul în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Spălați bine rubarba și tăiați-o în bucăți de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Se pune în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Combinați zahărul și apa într-o cratiță medie și aduceți la fierbere până când zahărul este complet dizolvat. Se toarnă imediat siropul fierbinte peste rubarbă și se introduce în cuptor. Gatiti timp de 10 minute, apoi amestecati usor si continuati sa gatiti pana cand rubarba cedeaza la o furculita sau frigarui, dar nu este descompusa, cu 3 pana la 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Scoateți din cuptor și lăsați rubarba să se răcească în sirop. Se strecoară rubarba și se pune siropul într-o cratiță mică, se fierbe la foc mediu până se reduce la jumătate. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1
Placă de ploaie cu reducere a rubarbei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ReducereReducere
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
2
Așezați pavlova în centrul farfuriei, deasupra cu bucăți de caș și rubarbă..
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista