Rhubarb și var Pavlovas

Rhubarb și var Pavlovas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Pavlovas cu rubarbă și tei. Această rețetă face 6 porții cu 223 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. 46 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de extract de vanillan, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pavlovas de Paște cu frișcă de lămâie și compot de vanilie-rubarbă, Tartele Rustice De Rubarbă Și Zmeură Cu Ghimbir Și Tei, și Pavlova.

Instrucțiuni

1
Așezați un raft în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 225 F. în mixerul stand prevăzut cu accesoriu pentru tel sau cu mixer manual, bateți albușurile cu sare, suc de lămâie și vanilie până se spumează, apoi adăugați treptat zahăr. Bateți la vârfuri rigide, lucioase, apoi transferați-le într-o pungă de conducte sau într-o pungă mare ziploc cu vârful tăiat. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament, apoi pipați bezea în 6 movile egale de aproximativ 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Coaceți timp de 1 oră, întoarceți și continuați să coaceți până când exteriorul este ușor ferm, dar nu este rumenit, cu 30 până la 50 de minute mai mult. Opriți cuptorul și lăsați pavlovas să se răcească la temperatura camerei în cuptor, cel puțin 40 de minute. A se păstra într-un recipient etanș odată răcit timp de până la 3 zile.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Combinați untul, zahărul, jumătatea de coajă, sucul, ouăle și ciupiți sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se pune peste apă clocotită și se bate constant până se îngroașă, cel puțin 10 minute. Se strecoară imediat printr-o sită cu ochiuri fine sau chinois și se amestecă coaja rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Așezați folie de plastic peste suprafața cașului, făcând câteva găuri pentru a permite aburului să scape și răciți-l în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1
Așezați raftul în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Spălați bine rubarba și tăiați-o în bucăți de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se pune în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Combinați zahărul și apa într-o cratiță medie și aduceți la fierbere până când zahărul este complet dizolvat. Se toarnă imediat siropul fierbinte peste rubarbă și se introduce în cuptor. Gatiti timp de 10 minute, apoi amestecati usor si continuati sa gatiti pana cand rubarba cedeaza la o furculita sau frigarui, dar nu este descompusa, cu 3 pana la 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți din cuptor și lăsați rubarba să se răcească în sirop. Se strecoară rubarba și se pune siropul într-o cratiță mică, se fierbe la foc mediu până se reduce la jumătate. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Placă de ploaie cu reducere a rubarbei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ReducereReducere
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
2
Așezați pavlova în centrul farfuriei, deasupra cu bucăți de caș și rubarbă..
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista