Rhubarb și var Pavlovas

Rhubarb și var Pavlovas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Pavlovas cu rubarbă și tei. Această rețetă face 6 porții cu 223 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. 46 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de extract de vanillan, sare, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pavlovas de Paște cu frișcă de lămâie și compot de vanilie-rubarbă, Tartele Rustice De Rubarbă Și Zmeură Cu Ghimbir Și Tei, și Pavlova.

Instrucțiuni

1
Așezați un raft în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 225 F. în mixerul stand prevăzut cu accesoriu pentru tel sau cu mixer manual, bateți albușurile cu sare, suc de lămâie și vanilie până se spumează, apoi adăugați treptat zahăr. Bateți la vârfuri rigide, lucioase, apoi transferați-le într-o pungă de conducte sau într-o pungă mare ziploc cu vârful tăiat. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament, apoi pipați bezea în 6 movile egale de aproximativ 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Coaceți timp de 1 oră, întoarceți și continuați să coaceți până când exteriorul este ușor ferm, dar nu este rumenit, cu 30 până la 50 de minute mai mult. Opriți cuptorul și lăsați pavlovas să se răcească la temperatura camerei în cuptor, cel puțin 40 de minute. A se păstra într-un recipient etanș odată răcit timp de până la 3 zile.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Combinați untul, zahărul, jumătatea de coajă, sucul, ouăle și ciupiți sarea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se pune peste apă clocotită și se bate constant până se îngroașă, cel puțin 10 minute. Se strecoară imediat printr-o sită cu ochiuri fine sau chinois și se amestecă coaja rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Așezați folie de plastic peste suprafața cașului, făcând câteva găuri pentru a permite aburului să scape și răciți-l în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1
Așezați raftul în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Spălați bine rubarba și tăiați-o în bucăți de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Se pune în vasul de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Combinați zahărul și apa într-o cratiță medie și aduceți la fierbere până când zahărul este complet dizolvat. Se toarnă imediat siropul fierbinte peste rubarbă și se introduce în cuptor. Gatiti timp de 10 minute, apoi amestecati usor si continuati sa gatiti pana cand rubarba cedeaza la o furculita sau frigarui, dar nu este descompusa, cu 3 pana la 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți din cuptor și lăsați rubarba să se răcească în sirop. Se strecoară rubarba și se pune siropul într-o cratiță mică, se fierbe la foc mediu până se reduce la jumătate. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Placă de ploaie cu reducere a rubarbei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ReducereReducere
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
2
Așezați pavlova în centrul farfuriei, deasupra cu bucăți de caș și rubarbă..
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista