Rețetă Tikka de somon (cu iaurt de castraveți)

Rețetă Tikka de somon (cu iaurt de castraveți)
Rețeta de somon Tikka (cu iaurt de castraveți) este o pescatarian felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 6,28 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 46G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 798 calorii. Dacă aveți la îndemână pâine naan, ulei de măsline, coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma iaurtul natural, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat De Piersici Sănătos De 5 Minute ca desert. 2532 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Cu o lingură scor de 100%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Tzatziki (baie de iaurt și castraveți), Pansament cu iaurt și castraveți, și Chiftele de miel cu iaurt și sos de castraveți.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateUșor
Gata În13 m.
Porții2
Scor De Sănătate59
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista