Rețetă Secretă Simplă De Sos De Grătar De Casă

Rețetă Secretă Simplă De Sos De Grătar De Casă
Secret simplu gratar Reteta sos de casă ar putea fi doar sosul pe care il cautati. Această rețetă servește 2. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 410 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de zahăr brun, piper cayenne, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 minute. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Rețetă De Sos De Grătar Tandoori, Cel Mai Bun Pui Bbq Cu Sos Simplu De Grătar, și Rețetă De Sos De Grătar Cu Whisky Din Tennessee pentru rețete similare.

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătar în meniu? Încercați să împerecheați cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Ai putea încerca Avanpostul Howell Mountain Zinfandel. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Avanpostul Howell Mountain Zinfandel
Avanpostul Howell Mountain Zinfandel
# 67 Wine Spectator Top 100 din 2008"Dens și puternic, dar minunat de bogat, suplu și bine structurat la bază. Oferă arome de mure, pământ argilos proaspăt și pâine prăjită fumurie, cu fructe de pădure coapte, dar concentrate, mocha-espresso și arome de piper alb. Bea acum până în 2012. 950 de cazuri făcute.Wine Spectator93 puncte
DificultateUșor
Gata În24 m.
Porții2
Scor De Sănătate10
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista