Rețetă Salsa Verde
Reteta reteta Salsa Verde este gata în aproximativ 10 minute și este cu siguranță un mare fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $1.57 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 57G de grăsime, și un total de 524 calorii. 145 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați hamsii, busuioc, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Rețetă Salsa Verde Cruda, Salsa Verde-Rețetă de conserve, și Rețetă Netedă De Salsa Verde.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.