Rețetă japoneză de tăiței Somen cu sos dulce de soia-ghimbir

Rețeta japoneză de tăiței Somen cu sos dulce de soia-ghimbir este o fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 422 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de chili, ulei de susan, sos de soia japonez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare japoneză. Această rețetă de la White on Rice Couple are 53 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Somen noodles cu sos dulce de soia-ghimbir-cartea de bucate Takashi ' s Noodles, Proiectul: tăiței somen cu gheață cu pui și legume cu sos picant de susan de ghimbir, și Taitei Somen Cu Ghimbir-Arahide.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
![Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc]()
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.