Rețetă de sparanghel și pește gătit în tigaie
Rețeta de sparanghel și pește gătită în tigaie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 551 calorii, 56G de proteine, și 33g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 2 și costă $5.76 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 minute. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica biban de mare scalate pinboned, ardei iute, fenicul topuri, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este grozav. Încercați Sparanghel gătit în tigaie și pește mixt, O tigaie pui de lamaie cu sparanghel, și Pește alb prăjit cu midii, lăstari de varză și smântână pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.