Rețetă De Somon Pocat Cu Citrice Cu Sos De Muștar Dijon

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați rețeta de somon Braconat cu citrice cu sos de muștar Dijon. O porție conține 299 calorii, 29G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $4.42 pe portie. Un amestec de file de somon, sare grosieră, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Rețetă De Somon Răcit Kosher Cu Sos De Scufundare Dijon, Somon fiert cu sos de muștar, și Somon pocat cu sos de miere-muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti lichidul de braconaj pentru somon, turnați bulionul și vinul într-o tigaie sau oală largă, superficială.
Adăugați sucurile de portocale, lămâie și lime, citrice feliate, usturoi, crenguțe de mărar și boabe de piper. Acoperiți tigaia și aduceți lichidul la fierbere completă la foc mediu-mare. Vrei să lași aromele aromelor să se infuzeze în lichid.Odată ce fierbe, reduceți focul la mediu-mic și continuați să fierbeți ușor timp de aproximativ 15 minute.Condimentează somonul generos cu sare și piper.
Așezați fileurile în tigaie (lichidul ar trebui să se ridice la jumătate), acoperiți și fierbeți la foc mediu-mic până când somonul este abia opac în centru, aproximativ 6 până la 8 minute. Aveți grijă să vă asigurați că lichidul nu devine niciodată suficient de fierbinte pentru a fierbe.
Scoateți somonul într-o parte plate.To pregătiți sosul de muștar, turnați 1 cană din lichidul de braconaj într-o oală mică, aruncând restul. Se fierbe la foc mediu pentru a reduce lichidul la jumătate.
Bateți untul, cerealele integrale și muștarul neted, mierea și mărarul tocat; condimentați cu sare și piper, dacă este necesar.
Se toarnă sosul de muștar peste pește înainte de servire.Încercați aceste rețete de somon pe Food Republic:somon Sockeye de cedru - scândură cu Rețetă de vinaigretă de alune
Rețetă De Somon Învelită Cu Prosciutto
Rețetă De Somon La Grătar În Coji De Porumb
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.