Rețetă de somon cu crustă de hrean

Rețetă de somon cu crustă de hrean
Rețeta de somon cu crustă de hrean este o fără lactate și pescatarian rețetă cu 20 de porții. O porție conține 68 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 67 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână pesmet, pătrunjel cu frunze plate, hrean și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Somon Cu Crustă De Hrean, File De Somon Cu Crustă De Hrean, și Somon Crustat cu hrean și firimituri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F. condimentați somonul cu linguriță de sare și linguriță de piper și puneți-l pe o coacere cu margini sheet.In un castron mic, combinați firimiturile de pâine, hreanul, pătrunjelul și 1 lingură de ulei. Acoperiți somonul cu amestecul, apăsând ușor pentru a-l ajuta să adere.Prăjiți până la opac, 12 până la 15 minutes.In un castron mediu, aruncați verdeața, oțetul, lingura rămasă de ulei și linguriță fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
HreanHrean
PătrunjelPătrunjel
OțetOțet
VerziiVerzii
PiperPiper
SomonSomon
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Se servește cu somonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateMediu
Gata În23 m.
Porții20
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista