Rețetă De Sandvișuri Cu Cotlet De Porc În Stil Chicago
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați rețeta de sandvișuri de porc în stil Chicago. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $2.07 pe portie. O porție conține 421 calorii, 34G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica piper, sare, ceapa foarte, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri De Vită În Stil Chicago, Smuceste-Ma Reteta Dulce Cotlet De Porc, și Cotlet De Porc-Rețetă De Pâine Prăjită Franceză Umplută pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mediu, încălziți uleiul vegetal.
Adăugați ceapa și condimentați-le cu jumătate din sare și piper. Aruncați pentru a amesteca bine și gătiți până când sunt moi și bine rumenite, aproximativ 15 minute. Cu o lingură cu fante, transferați ceapa într-un castron și puneți-le deoparte.Preîncălziți broilerul la înălțime. Condimentați cotletele cu restul de sare și piper.
Adăugați puțin ulei în tigaie, dacă este necesar, apoi ridicați temperatura la mediu-mare.
Adăugați cotletele și gătiți timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte, până când se rumenesc.Sub broiler, prăjiți chiflele numai pe părțile tăiate, până se rumenesc ușor. Pe fiecare chiflă, așezați un cotlet de porc și apoi acoperiți-l cu o șesime din ceapă.
Serviți imediat.Încercați aceste rețete de cotlet de porc pe Food Republic:cotlet de porc cu saramură de cidru cu Rețetă de chutney de arțar-slănină
Rețetă De Cotlete De Porc Cu Sare De Usturoi
Cotlet De Porc-Rețetă De Pâine Prăjită Franceză Umplută
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.