Rețetă De Sandvișuri Cu Cotlet De Porc În Stil Chicago

Rețetă De Sandvișuri Cu Cotlet De Porc În Stil Chicago
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați rețeta de sandvișuri de porc în stil Chicago. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $2.07 pe portie. O porție conține 421 calorii, 34G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica piper, sare, ceapa foarte, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri De Vită În Stil Chicago, Smuceste-Ma Reteta Dulce Cotlet De Porc, și Cotlet De Porc-Rețetă De Pâine Prăjită Franceză Umplută pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare la foc mediu, încălziți uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa și condimentați-le cu jumătate din sare și piper. Aruncați pentru a amesteca bine și gătiți până când sunt moi și bine rumenite, aproximativ 15 minute. Cu o lingură cu fante, transferați ceapa într-un castron și puneți-le deoparte.Preîncălziți broilerul la înălțime. Condimentați cotletele cu restul de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați puțin ulei în tigaie, dacă este necesar, apoi ridicați temperatura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați cotletele și gătiți timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte, până când se rumenesc.Sub broiler, prăjiți chiflele numai pe părțile tăiate, până se rumenesc ușor. Pe fiecare chiflă, așezați un cotlet de porc și apoi acoperiți-l cu o șesime din ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Serviți imediat.Încercați aceste rețete de cotlet de porc pe Food Republic:cotlet de porc cu saramură de cidru cu Rețetă de chutney de arțar-slănină
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
6
Rețetă De Cotlete De Porc Cu Sare De Usturoi
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
7
Cotlet De Porc-Rețetă De Pâine Prăjită Franceză Umplută
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista