Rețeta de pește și chipsuri cu Rețetă de sos Tartar de casă ar putea satisface pofta scoțiană în jur 1 oră și 10 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 696 calorii, 8g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, făină de orez, pene de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Cod prăjit pentru pește și chipsuri cu sos Tartar, Sos tartar acidulat englezesc de pe litoral pentru pește și chipsuri, și Bețișoare de pește de casă cu sos Tartar pentru rețete similare.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.