Rețetă De Pește Și Chipsuri Cu Sos Tartar De Casă

Rețetă De Pește Și Chipsuri Cu Sos Tartar De Casă
Rețeta de pește și chipsuri cu Rețetă de sos Tartar de casă ar putea satisface pofta scoțiană în jur 1 oră și 10 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 696 calorii, 8g de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, făină de orez, pene de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 11 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Cod prăjit pentru pește și chipsuri cu sos Tartar, Sos tartar acidulat englezesc de pe litoral pentru pește și chipsuri, și Bețișoare de pește de casă cu sos Tartar pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții5
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista