Rețetă de pește umplut cu sos de rodie (Mahi-ye tu por ba anar)
Pește umplute cu sos de rodie (Mahi-ye tu por ban anar) reteta ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție conține 448 calorii, 39G de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $7.4 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați suc de rodie, nuci, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nucile, puteți urma acest fel principal cu Tort de fistic cu nuci ca desert. Această rețetă este plăcută de 59 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Rețetă mahi Mahi la grătar cu soia cu sos coreean, Tacos de pește Mahi mahi cu Slaw Chipotle și sos de ananas prăjit, și Supă De Rodie (Ash-E Anar) pentru rețete similare.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.