Rețetă De Muschi De Porc Umplut Cu Brânză Elvețiană
Rețeta elvețiană de carne de porc umplută este o fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 307 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Un amestec de ananas, ulei de semințe de struguri, piper crăpat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Cotlet de porc umplut cu brânză elvețiană, slănină, salvie și sos Chianti, Rețetă De Scoici Umplute Cu Brânză Elvețiană, și Filet De Porc La Grătar Umplut Cu Brânză Elvețiană Și Ananas.