Rețetă de Cheesecake cu dovleac Vegan fără Gluten

Rețetă de Cheesecake cu dovleac Vegan fără Gluten
Această rețetă servește 10. O porție conține 550 calorii, 11g de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, extract de Bourbon vanillan, amidon de tapioca și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 429 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Nu Coaceți Cheesecake Cu Dovleac (Fără Gluten, Paleo + Vegan), Brownies vegani cu nucă și ovăz fără Gluten (vegani, fără Gluten, fără cereale, fără făină, fără lactate, fără zahăr rafinat), și Rețetă Parfait De Cheesecake Fără Gluten.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista