Rețetă De Carne De Vită Arsă În Stil Asiatic Cu Tăiței De Ceapă De Susan

Rețetă De Carne De Vită Arsă În Stil Asiatic Cu Tăiței De Ceapă De Susan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați rețeta de carne de vită arsă în stil asiatic cu tăiței de ceapă de susan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 751 calorii. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $2.71 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, ceapă de primăvară, friptură de rump în aer liber și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oul liber, puteți urma acest fel principal cu Sebastă " pâine cu creveți, fenicul și salată de portocale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Petrecere la grătar în stil japonez: pui Yakitori, carne de vită cu ghimbir și soia, 5 condimente și Susan ars Ahi, Salată Asiatică de susan cu ton ars, și Ton prăjit cu susan cu tăiței de Lime de soia pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista