Rețetă De Cambulă La Cuptor Cu Păstârnac Și Morcovi

Rețetă De Cambulă La Cuptor Cu Păstârnac Și Morcovi
Flounder la cuptor cu păstârnac și Rețetă de morcovi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 344 calorii, 24g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 50. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați păstârnac, cambulă, păstârnac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Rețetă De Morcovi Prăjiți Cu Arțar Și Păstârnac, Morcovi Prăjiți Și Păstârnac Cu Miere De Lămâie Și Cayenne Rețetă, și Rețetă De Morcovi Și Sfeclă Coapte Cu Sare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°.condimentați fileurile cu sare și lăsați-le deoparte. Radeți morcovii și păstârnacul într-un castron, apoi aruncați bine cu ulei de măsline și un vârf de sare. Într-un alt castron mic, amestecați untul, frunzele de cimbru și coaja de lămâie și dați deoparte. Într-un vas gratinat sau pe o foaie de copt, așezați păstârnacul și morcovii răzuți în patru grămezi de mărimea fileurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați fileurile deasupra și întindeți untul condimentat pe fiecare file. Completați fiecare file cu o crenguță de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
3
Coaceți fluturașul timp de 20 până la 25 de minute sau până când peștele se fulgi ușor și este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CambulăCambulă
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Mark West Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții50
Scor De Sănătate15
Revista