Rețetă De Brandadă De Pește Alb Afumat

Rețetă De Brandadă De Pește Alb Afumat
Rețeta de Brandadă de pește alb afumat este o fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 352 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cartofi roșii, ulei de măsline, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Brandadă afumată-sardină, Cina In Seara Asta: Păstrăv Afumat Brandade, și Pește Alb Afumat Răspândit pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista