Rețetă Chineză De Orez Prăjit

Reteta Reteta chinezeasca de orez prajit este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 676 calorii. Pentru $1.29 pe portie, veți obține un curs principal care servește 5. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți mazăre, ulei de gătit, sos de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de gătit, puteți urma acest fel principal cu Cheesecake crud cu afine cu topping de firimituri ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Se amestecă prajit Chineză prăjituri de orez lipicios (Nian Gao) rețetă (??? Ch?, Cârnați chinezi orez prăjit cu șalotă prăjită crocantă, și Carne de vită și Broccoli Cauli-orez [aka Nu chineză nu prăjit nu orez] pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lubanzi Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
Lubanzi Chenin Blanc 2018 este extras dintr-un amestec de viță de vie mai veche, uscată de crescătorie și viță de vie mai tânără, irigată prin picurare. Culoarea sa adâncă de paie indică atât prospețimea coaptă, cât și complexitatea. Nasul aduce mai întâi fructe tropicale și de piatră, provocând gânduri de mandarină și litchi. Palatul este rotund și cărnos, împingând din nou litchi înainte, împreună cu piersica albă, caisul și mărul verde, toate purtate de o notă de aciditate ridicată. Există luminozitate și un ușor indiciu de pâine proaspăt coaptă pe tot parcursul. Finisajul este lung, moale și afectuos.