Rețeta de supă de midie și ciorbă elvețiană a lui John Besh

Rețeta de supă de midii și brustă elvețiană a lui John Besh este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 204 calorii, 17g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, bulion de pui, bietă elvețiană și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Rețeta Choucroute Garnie a lui John Besh, Rețetă De Supă Elvețiană Crockpot, și Păstrăvul pătat al lui John Besh din Louisiana Amandine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și frecați midiile sub apă curgătoare rece și debeard-le trăgând firele agățate. Aruncați orice midii crăpate.
Încălziți uleiul într-o oală mare, cu fund greu, la foc mediu-mare.
Adăugați prazul și usturoiul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Deglazați oala cu vinul alb și bulionul de pui și aduceți la fierbere.
Adăugați cimbru și midii și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și aburiți doar până se deschid, aproximativ 2 minute.Cu o lingură cu fante, transferați midiile într-un castron.
Adăugați ciorba Elvețiană în oală și aduceți supa la foc mic. Gatiti, amestecand ocazional, aproximativ 5 minute. Când sunteți gata să serviți, aruncați midiile înapoi în oală și încălziți supa.Încercați aceste rețete de supă pe Food Republic:Crookneck Squash și supă de porumb cu Rețetă de ceață Humboldt
Rețetă Rustică De Fasole Toscană Și Supă De Cârnați
Rețeta de supă de usturoi a lui James Beard
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.