Reuben Pizza
Reuben Pizza ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 351 calorii. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de aluat de pâine, semințe de chimen, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma semințele de chimen, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu semințe de chimen cu Dulce de Leche ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 37%. Încercați Reuben Pizza, Reuben Pizza, și Reuben Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o tigaie mare pentru pizza. Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul de pâine într-un cerc mare de aproximativ 14 inci.
Transferați în tigaia pregătită pentru pizza. Construiți marginile și înțepați Centrul peste tot cu o furculiță, astfel încât să nu formeze o cupolă la coacere .
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute în cuptorul preîncălzit sau până devine auriu.
Întindeți jumătate din sosul de salată peste crusta fierbinte.
Se presară cu jumătate din brânza elvețiană. Aranjați carnea de vită peste brânză, apoi stropiți cu sosul de salată rămas. Se acoperă cu varză murată și brânză elvețiană rămasă.
Se presară cu semințe de chimen.
Coaceți încă 10 minute în cuptorul preîncălzit, până când brânza se topește și toppingurile sunt încălzite.
Se presară cu murături tocate.
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.