Reuben Pizza

Reuben Pizza
Reuben Pizza ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 351 calorii. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de aluat de pâine, semințe de chimen, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma semințele de chimen, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu semințe de chimen cu Dulce de Leche ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 37%. Încercați Reuben Pizza, Reuben Pizza, și Reuben Pizza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o tigaie mare pentru pizza. Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul de pâine într-un cerc mare de aproximativ 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pâini (16 Uncii Fiecare) Aluat De Pâine Congelat, Dezghețat2 Pâini (16 Uncii Fiecare) Aluat De Pâine Congelat, Dezghețat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Transferați în tigaia pregătită pentru pizza. Construiți marginile și înțepați Centrul peste tot cu o furculiță, astfel încât să nu formeze o cupolă la coacere .
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
3
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute în cuptorul preîncălzit sau până devine auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Întindeți jumătate din sosul de salată peste crusta fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Se presară cu jumătate din brânza elvețiană. Aranjați carnea de vită peste brânză, apoi stropiți cu sosul de salată rămas. Se acoperă cu varză murată și brânză elvețiană rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Carne De VităCarne De Vită
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
6
Se presară cu semințe de chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
7
Coaceți încă 10 minute în cuptorul preîncălzit, până când brânza se topește și toppingurile sunt încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Se presară cu murături tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
9
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista