Resturi De Înghețată Panettone
Restul de înghețată Panettone ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 2813 calorii, 35g de proteine, și 265G de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 1 și costă $ 4.91 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Dacă aveți gălbenușuri de ou, zahăr, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Eggnog-Tort De Înghețată Panettone, Panettone prăjit cu cremă mascarpone portocalie, și Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 250 F și aranjați bucăți de panettone pe o tigaie cu jumătate de foaie într-un singur strat. Prăjiți până când bucățile devin maronii aurii, 10 până la 20 de minute. (Ține-ți ochii pe ele.)
Într-o cratiță mare la foc mediu, aduceți smântâna și laptele la foc mic. Se amestecă bucăți de panettone prăjite, se acoperă și se lasă să se absoarbă timp de 1 oră.
Se toarnă amestecul de pâine și lactate printr-o strecurătoare cu plasă fină, apăsând pe pâine cu o lingură de lemn sau o spatulă pentru a stoarce cât mai mult lichid posibil. Măsurați 2 căni de lactate infuzate cu panettone și rezervați restul pentru o altă utilizare.
Într-o cratiță curată, cu fundul greu, bateți gălbenușurile de ou împreună cu zahărul până când sunt foarte bine combinate, de culoare galben pal și ușor groase. Se toarnă încet în lactate infuzate cu panettone, amestecând constant, apoi se aduce cratița la foc mediu. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand se formeaza o crema pe spatele unei linguri si un deget glisat pe spate lasa o linie curata, sau pana cand crema ajunge la 160 F.
Se toarnă cremă printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un recipient etanș și se răcește peste noapte (sau până când baza de înghețată scade la 40 de grade F sau mai jos). A doua zi, putinei conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați înghețata într-un recipient etanș și răciți la congelator timp de cel puțin 4 până la 5 ore înainte de servire.