Resturi De Turte De Curcan

Resturi De Turte De Curcan
Resturile de curcan necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 230 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați carne de curcan, cereale din fulgi de porumb, pesmet și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Resturi de curcan și piure de cartofi, Resturi De Ceapă Franceză Curcan Coace / Bun Bucătar Resturi #36, și Resturi De Pâine Și Brânză.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă în făină, sare, piper și 1 cană de jumătate și jumătate. Reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând, până se îngroașă. Se amestecă curcanul, ceapa și pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se amestecă bine, apoi se modelează amestecul în 8 chiftele mici și se dă la frigider pentru a se răci timp de 30 de minute.
3
Așezați firimiturile de fulgi de porumb într-un vas sau castron puțin adânc și puneți 1 cană rămasă jumătate și jumătate într-un al doilea vas sau castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Fulgi De PorumbFirimituri De Fulgi De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Încălziți uleiul în tigaie. Înmuiați chiftelele în firimituri, apoi în smântână, apoi din nou în firimituri; se rumenesc în tigaia fierbinte, se pun într-un vas de servit și se acoperă cu supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista