Resturile de curcan necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 50 de cenți pe porție. O porție conține 230 calorii, 10g de proteine, și 13g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați carne de curcan, cereale din fulgi de porumb, pesmet și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Resturi de curcan și piure de cartofi, Resturi De Ceapă Franceză Curcan Coace / Bun Bucătar Resturi #36, și Resturi De Pâine Și Brânză.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă în făină, sare, piper și 1 cană de jumătate și jumătate. Reduceți căldura la minim și fierbeți, amestecând, până se îngroașă. Se amestecă curcanul, ceapa și pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se amestecă bine, apoi se modelează amestecul în 8 chiftele mici și se dă la frigider pentru a se răci timp de 30 de minute.
3
Așezați firimiturile de fulgi de porumb într-un vas sau castron puțin adânc și puneți 1 cană rămasă jumătate și jumătate într-un al doilea vas sau castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Firimituri De Fulgi De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Încălziți uleiul în tigaie. Înmuiați chiftelele în firimituri, apoi în smântână, apoi din nou în firimituri; se rumenesc în tigaia fierbinte, se pun într-un vas de servit și se acoperă cu supă.