Restaurant-Calitate Maple Fulgi De Ovăz Scones

Restaurant-Calitate Maple Fulgi De Ovăz Scones
Restaurant-calitate Maple fulgi de ovăz Scones ar putea fi doar Scoțian rețetă pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 32 de cenți pe porție. O porție conține 141 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta funcționează bine ca o masă de dimineață foarte preț rezonabil. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, făină, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Paste de cârnați cu tigaie cu spanac: calitatea restaurantului în 30 de minute, Scones De Ovăz De Arțar, și Scones De Arțar-Fulgi De Ovăz.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Aliniați o foaie de copt grea cu hârtie pergament. Pentru a pregăti fructele, acoperiți cu apă clocotită și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Scurgeți și uscați cu șervețele de hârtie.
3
Într-o măsură de două cești, amestecați împreună oul, Zara și vanilia, siropul de arțar și extractul de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De ArțarExtract De Arțar
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Lapte BătutLapte Bătut
VanilieVanilie
OuăOuă
4
Într-un bol de procesare a alimentelor, Așezați făina, fulgii de ovăz, amidonul de porumb, praful de copt, sifonul, sarea și zahărul. Procesați scurt pentru a amesteca ingredientele. Aruncați bucăți de unt și puls pentru a le tăia. Opriți-vă când aveți un amestec grosier și granulat. Alternativ, puteți face acest lucru prin a avut cu un blender de patiserie sau două cuțite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
5
Îndepărtați amestecul într-un vas mare de amestecare. Faceți o fântână în centru. Se amestecă amestecul de zară / ou. Se amestecă în cireșe uscate. Se amestecă cu o furculiță pentru a face un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe UscateCireșe Uscate
Lapte BătutLapte Bătut
AluatAluat
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
6
Întoarceți-vă pe o suprafață de lucru ușor înmuiată și frământați doar pentru a obține un aluat ușor coeziv. Împărțiți aluatul în 3 bucăți de dimensiuni egale. Pat fiecare bucată într-un cerc de 8-10 inch, 1/2 la 3/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Tăiați fiecare cerc în opt pene.
8
Așezați pe foaia de copt. Vopsiți blaturile cu albus de ou bătut și garnisiți cu aproximativ 1 linguriță de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Coaceți la 425 grade F (220 grade C) timp de 15 până la 18 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În38 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Revista