Restaurant-Calitate Maple Fulgi De Ovăz Scones
Restaurant-calitate Maple fulgi de ovăz Scones ar putea fi doar Scoțian rețetă pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 32 de cenți pe porție. O porție conține 141 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta funcționează bine ca o masă de dimineață foarte preț rezonabil. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 38 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, făină, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Paste de cârnați cu tigaie cu spanac: calitatea restaurantului în 30 de minute, Scones De Ovăz De Arțar, și Scones De Arțar-Fulgi De Ovăz.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Aliniați o foaie de copt grea cu hârtie pergament. Pentru a pregăti fructele, acoperiți cu apă clocotită și lăsați să stea 5 minute.
Scurgeți și uscați cu șervețele de hârtie.
Într-o măsură de două cești, amestecați împreună oul, Zara și vanilia, siropul de arțar și extractul de arțar.
Într-un bol de procesare a alimentelor, Așezați făina, fulgii de ovăz, amidonul de porumb, praful de copt, sifonul, sarea și zahărul. Procesați scurt pentru a amesteca ingredientele. Aruncați bucăți de unt și puls pentru a le tăia. Opriți-vă când aveți un amestec grosier și granulat. Alternativ, puteți face acest lucru prin a avut cu un blender de patiserie sau două cuțite.
Îndepărtați amestecul într-un vas mare de amestecare. Faceți o fântână în centru. Se amestecă amestecul de zară / ou. Se amestecă în cireșe uscate. Se amestecă cu o furculiță pentru a face un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață de lucru ușor înmuiată și frământați doar pentru a obține un aluat ușor coeziv. Împărțiți aluatul în 3 bucăți de dimensiuni egale. Pat fiecare bucată într-un cerc de 8-10 inch, 1/2 la 3/4 inch grosime.
Tăiați fiecare cerc în opt pene.
Așezați pe foaia de copt. Vopsiți blaturile cu albus de ou bătut și garnisiți cu aproximativ 1 linguriță de zahăr.
Coaceți la 425 grade F (220 grade C) timp de 15 până la 18 minute sau până se rumenesc.