Ren Gingersnaps

Ren Gingersnaps
Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 70 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați pudră de bezea, glazură pufoasă gata de întins, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 6%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Papuceii, Papuceii, și Papuceii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți aluatul de turtă dulce conform instrucțiunilor pachetului pentru cookie-urile gingersnap.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
AluatAluat
2
Rulați aluatul pe o suprafață ușor făinată și tăiați-l în ovale de 3 1/2 inch, folosind un tăietor de prăjituri în formă de ou sau oval.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
RolaRola
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
3
Așezați 2 centimetri unul de celălalt pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți la 375 timp de 8 până la 10 minute sau până când marginile sunt ușor rumenite.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți la rafturi de sârmă și lăsați să se răcească 30 de minute.
6
Se amestecă împreună pudra de bezea și 1/2 linguriță. apă fierbinte până se combină; se amestecă glazura. Puneți amestecul de glazură într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar; decupați 1 colț de pungă pentru a face o gaură mică. Țeavă 1 punct de amestec de glazură în partea de sus a 1 cookie; apăsați capetele drepte ale 2 bastoane de bomboane în punct conductat pentru a forma coarne. Țeavă 2 puncte în centrul cookie - ului; apăsați 1 bomboană de lemn dulce în fiecare punct pentru a forma ochi. Țeavă 1 punct în partea de jos a cookie-ului; apăsați 1 bomboană de cireșe în punct pentru a forma un nas. Repetați procedura cu cookie-urile rămase, amestecul de glazură și bomboanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
Candy CaneCandy Cane
GlazuraGlazura
Cookie-uriCookie-uri
CireșeCireșe
ApăApă
7
Lăsați să stea 24 de ore să se usuce, dacă doriți.
8
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Betty Crocker Gingerbread Cake & Cookie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
9
Se amestecă și Betty Crocker pufos alb biciuit glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții45
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista