Rellenos de pui cu sos de cremă de coriandru și lămâie
Ai nevoie de un fel principal primar și fără gluten ? Rellenos de pui cu sos de cremă de coriandru și lămâie ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 409 calorii , 43 g de proteine și 22 g de grăsimi . Pentru 2,72 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, coajă de lime, ardei iute și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Cu un scor de 61% , acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ prăjitul de mango cu fasole neagră cu sos de nucă de cocos și coriandru , sos Zhoug (alias sos Schug) – un sos de coriandru picant din Orientul Mijlociu și salată de varză cu coriandru și lămâie .
Instrucțiuni
Tăiați un buzunar în partea cea mai groasă a fiecărui piept de pui.
Combinați ardei iute și piper brânza Jack; lingura in fiecare buzunar. Asigurați-vă cu scobitori.
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, rumeniți puiul pe ambele părți în ulei.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 15-20 de minute sau până când un termometru pentru carne indică 170°.
Scoateți puiul din tigaie; tine de cald.
Adăugați usturoiul în tigaie; gatiti 1 minut. Se amestecă crema de brânză, bulionul și sucul de lămâie până se omogenizează. Se aduce la fierbere. Se amestecă coriandru și coaja de lămâie.
Scoateți scobitorii de la pui.
Serviți cu sos de smântână.