Regina inimilor Cocktail

Regina inimilor Cocktail
Queen Of Hearts Cocktail ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă $1.53 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 143 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați campari, suc de lămâie, gheață și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Inimi de salată de palmier cu inimi de anghinare, castraveți, roșii și Avocado, Buchetul Reginei, și Scones Reginei {a }.

Instrucțiuni

1
Amestecați sucul de afine, sucul de portocale, vodca și Campari într-un agitator de cocktail cu gheață. Strângeți sucul de lămâie și strecurați în 4 pahare umplute cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AfineSuc De Afine
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte SubtiriCapace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
CampariCampari
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
DificultateUșor
Gata În3 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Revista