Regele Tort

Regele Tort
Regele tort ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 643 calorii. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați colorantul alimentar, colorantul alimentar, extractul vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 42 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Cupcakes cu tort Mardi Gras King: potrivite pentru un rege și o regină, Tort de a douăsprezecea noapte sau tort rege (Galette Des Rois), și Tort Rusesc Korolevsky (tortul Regelui) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți drojdia cu laptele cald în vasul unui mixer până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați cele 6 linguri de făină de pâine și miere și, folosind accesoriul cu palete, amestecați la viteză mică până când sunt destul de netede (vor mai fi câteva bulgări), 30 de secunde până la 1 minut, răzuind fundul și părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească până la dublarea volumului, aproximativ 20 de minute. Odată ce aluatul s-a dublat, adăugați 3/4 cană din făina de pâine rămasă, făina de tort, ouăle, gălbenușul de ou, zahărul, scorțișoara, extractele de vanilie și migdale și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TortFăină De Tort
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă la viteză mică până se combină, apoi se trece la un cârlig de aluat, se mărește viteza la mediu și se bate până se omogenizează, aproximativ 2 minute. Măriți viteza la mediu-mare și începeți să adăugați 4 Tbs. din unt 1 Tbs. la un moment dat, amestecând bine între adăugiri. Continuați să frământați până când aluatul formează o bilă slabă (va călări cârligul de aluat, va fi lipicios și nu va plesni fundul vasului, dar în general ar trebui să se reunească într-o masă liberă), 2 până la 3 minute. Dacă aluatul nu se unește, continuați să frământați în timp ce adăugați până la 1/4 cană din făina de pâine rezervată, până când se întâmplă. Ungeți un castron mare cu 1/2 Tbs. din untul rămas și transferați aluatul în castron, întorcându-l în castron pentru a acoperi cu unt. Acoperiți vasul cu o bucată de folie de plastic sau un prosop de bucătărie umed și așezați vasul într-un loc fără curenți până când aluatul și-a dublat dimensiunea, aproximativ 1 oră. Tapetați o foaie de copt cu margini cu hârtie pergament și ungeți hârtia pergament cu untul rămas. Făinați cu generozitate suprafața de lucru folosind restul de 1/4 cană de făină de pâine (dacă ați folosit făina de pâine în aluat, pudrați suprafața de lucru cu mai multă făină de pâine). Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru și presărați blatul cu puțină făină. Folosiți-vă mâinile pentru a-l apăsa și aplatiza într-un dreptunghi. Folosind un sucitor, rulați aluatul într-o bandă groasă de 1/4 inci, care are aproximativ 24 inci lungime pe aproximativ 6 inci lățime. Începând cu una dintre laturile lungi, rulați aluatul deasupra sa, făcând o lungime lungă și subțire în formă de baghetă. Ciupiți marginea de corpul aluatului pentru a sigila, întoarceți aluatul astfel încât să se întindă orizontal pe suprafața de lucru și rotiți-l ușor pe suprafața de lucru pentru a uniformiza orice umflături și pentru a crea o frânghie oarecum consistentă de 1-1/2 inci. Aduceți cele două capete ale aluatului împreună și prindeți-le unul în altul pentru a sigila. Transferați cu grijă ovalul sau cercul de aluat în tava pregătită. Acoperiți cu o bucată de folie de plastic sau un prosop de bucătărie umed și puneți-l într-un loc cald și uscat pentru a crește până se dublează, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baghetă SubțireBaghetă Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Încălziți cuptorul la 191°.pentru a face spălarea ouălor, bateți oul și laptele împreună într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Periați oul spălați deasupra și părțile laterale ale aluatului și coaceți tortul rege până devine auriu și gătit, 25 până la 30 de minute. Imediat după scoaterea tortului din cuptor, faceți o mică fantă în fundul tortului și introduceți figurina pentru bebeluși (dacă utilizați). Setați pe un raft să se răcească complet. Pentru a face glazura: în timp ce tortul se răcește, faceți glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Bateti zaharul cofetarilor, siropul de porumb, laptele si vanilia impreuna in vasul unui mixer de stand la viteza mica pana se omogenizeaza si se incorporeaza complet. Acoperiți vasul cu un prosop de bucătărie umed până când sunteți gata să glazurați tortul. Pentru a decora tortul: pentru a face zahărul colorat, măsurați 1 cană de zahăr în fiecare dintre cele 3 pungi de plastic resigilabile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați 4 picături de colorant alimentar verde într-o pungă, 4 picături de colorant alimentar auriu sau galben într-o altă pungă și 4 picături de colorant alimentar violet în ultima pungă (dacă nu aveți violet, faceți-l singur: măsurați 2 picături de roșu și 2 picături de colorant alimentar albastru pe o lingură și amestecați cu un tester de tort sau o scobitoare până când sunt combinate). Sigilați fiecare pungă și apoi agitați energic pentru a combina zahărul și colorantul alimentar. Puneți glazura peste tortul răcit. Imediat după glazură, decorați cu zahărul colorat. Îmi place să alternez culorile la fiecare 2-1 / 2 inci, dar puteți împărți și tortul în 3 secțiuni și puteți aplica o culoare fiecărei secțiuni. Feliați și serviți imediat. Faceți sfaturi înainte puteți păstra tortul într-o cutie de tort sau pe o foaie de copt plasată într-o pungă mare de plastic (pungile de gunoi fără parfum funcționează bine) timp de până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
8
Foto: Ellen Silverman
9
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista