Regele Crab
Regele Crab este un pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 156 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Un amestec de sare cu mânecă, ouă, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ BBQ Regele Crab, Regele Crab Risotto, și Regele Crab Puffs.
Instrucțiuni
Împărțiți picioarele de crab rege și îndepărtați carnea. Pune deoparte.
Crăpați și bateți 3 ouă într-o farfurie de plăcintă superficială.
Așezați un manșon de sare într-o pungă de congelator cu galon de plastic și zdrobiți cu un știft până când este fin.
Dragați picioarele de crab rege în făină, ouă și apoi săratele zdrobite.
Setați pe jumătate foaie tava pentru a rezerva. Repet.
Încălzește tigaia la foc mediu și adaugă 3 linguri de unt. Odată ce Spume adăuga
carnea de crab. Rotiți-le pentru a găti pe toate părțile.
Adăugați usturoiul și continuați să gătiți până se rumenesc.
Garnisiți cu 3 linguri de arpagic tocat.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Lapis luna Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.