Redeye-filet de porc glazurat cu mazăre cu ochi negri

Redeye-filet de porc glazurat cu mazăre cu ochi negri
Filetul de porc glazurat cu ochi roșii cu mazăre cu ochi negri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 427 calorii, 41G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de resturi de șuncă de țară, piper cayenne, cafea tare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 31 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Redeye-filet de porc glazurat cu mazăre cu ochi negri, Redeye-filet de porc glazurat cu mazăre cu ochi negri, și Mazăre cu ochi negri cu carne de porc și verdeață.

Instrucțiuni

1
Încălziți un mediu greucratiță la foc mediu.
2
Adăugați șuncă șiaut până se rumenesc, adăugând ulei vegetal după cum este necesar dacă resturile de șuncă sunt slabe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Adăugați șalotă și gătiți, amestecând des, până laîncep să se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă cafeaua, răzuind orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
4
Adăugați stoc, sirop de sorg și oțet;aduceți la foc mic și gătiți până când sosul acoperă spatele unei linguri, aproximativ 20 de minute.Se strecoară într-un castron mic. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorgSorg
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se lasă să se răcească complet;acoperiți și răciți. Reîncălziți înainte de utilizare.
1
Topiți 3 linguri de unt într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecândadesea, până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați usturoi și gătiți până când este parfumat, aproximativ2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
4
Adăugați bulion, mazăre și 3 bayfrunze. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți, degresând suprafața ocazional, până când mazărea este fragedă,aproximativ 1 1/4 ore. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5
Mazăre de tulpină, rezervând bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
6
Transfer2 căni de mazăre strecurată într-un castron mediu;se pasează într-o pastă. Întoarceți mazărea întreagă și piure în oală, împreună cu o parte din bulion în amestec subțire. Sezon cu salt.DO înainte: se poate face cu 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Topiți restul de 4 linguri de unt în mictigaie la foc mediu. Se fierbe la foc mic până când se formează bucăți încrucișate pe fundul tigaiei, 5-6 minute. Se amestecă coriandrul, feniculul, coaja de lămâie, cayenne și restul de 2 frunze de dafin;gatiti, amestecand, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Scoateți tigaiade pe foc. Face înainte: se poate face 2 hoursahead.
9
Lăsați să stea la temperatura camerei.Reîncălziți și aruncați frunzele de dafin și lămâiecoaja din untul de condimente înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic. Condimentați carnea de porccu amestec de condimente; se lasa sa stea 1 ora.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare din fontă la foc mare. Searpork pe toate părțile până la maro auriu intens,aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Transferați cuptorul skilletto. Carne de porc prăjită, ocazional periată cu glazură,până când un termometru citit instant introdus în carne înregistrează 140 km F, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Transferați carnea pe o sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
6
Lăsați să se odihnească, neacoperit, timp de 10 minute.
7
Reîncălziți mazărea și untul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
8
Tăiați porkinto 1/4 "-1 / 2" - felii groase.
9
Se transferă la platesand lingura murătură pur cca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
10
Serviți cumazăre stropită cu linguri de unt de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista