Redeye-filet de porc glazurat cu mazăre cu ochi negri
Filetul de porc glazurat cu ochi roșii cu mazăre cu ochi negri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 427 calorii, 41G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de resturi de șuncă de țară, piper cayenne, cafea tare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 31 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Redeye-filet de porc glazurat cu mazăre cu ochi negri, Redeye-filet de porc glazurat cu mazăre cu ochi negri, și Mazăre cu ochi negri cu carne de porc și verdeață.
Instrucțiuni
1
Încălziți un mediu greucratiță la foc mediu.
2
Adăugați șuncă șiaut până se rumenesc, adăugând ulei vegetal după cum este necesar dacă resturile de șuncă sunt slabe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
3
Adăugați șalotă și gătiți, amestecând des, până laîncep să se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă cafeaua, răzuind orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
4
Adăugați stoc, sirop de sorg și oțet;aduceți la foc mic și gătiți până când sosul acoperă spatele unei linguri, aproximativ 20 de minute.Se strecoară într-un castron mic. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sorg
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se lasă să se răcească complet;acoperiți și răciți. Reîncălziți înainte de utilizare.
1
Topiți 3 linguri de unt într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecândadesea, până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați usturoi și gătiți până când este parfumat, aproximativ2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați bulion, mazăre și 3 bayfrunze. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți, degresând suprafața ocazional, până când mazărea este fragedă,aproximativ 1 1/4 ore. Aruncați frunzele de dafin.
Transfer2 căni de mazăre strecurată într-un castron mediu;se pasează într-o pastă. Întoarceți mazărea întreagă și piure în oală, împreună cu o parte din bulion în amestec subțire. Sezon cu salt.DO înainte: se poate face cu 2 zile înainte.
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
7
Topiți restul de 4 linguri de unt în mictigaie la foc mediu. Se fierbe la foc mic până când se formează bucăți încrucișate pe fundul tigaiei, 5-6 minute. Se amestecă coriandrul, feniculul, coaja de lămâie, cayenne și restul de 2 frunze de dafin;gatiti, amestecand, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Scoateți tigaiade pe foc. Face înainte: se poate face 2 hoursahead.
9
Lăsați să stea la temperatura camerei.Reîncălziți și aruncați frunzele de dafin și lămâiecoaja din untul de condimente înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic. Condimentați carnea de porccu amestec de condimente; se lasa sa stea 1 ora.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare din fontă la foc mare. Searpork pe toate părțile până la maro auriu intens,aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Transferați cuptorul skilletto. Carne de porc prăjită, ocazional periată cu glazură,până când un termometru citit instant introdus în carne înregistrează 140 km F, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Dressing Japonez De Susan Preparat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Transferați carnea pe o sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Lăsați să se odihnească, neacoperit, timp de 10 minute.