Redeye-filet de porc glazurat cu mazăre cu ochi negri

Redeye-filet de porc glazurat cu mazăre cu ochi negri
Filetul de porc glazurat cu ochi roșii cu mazăre cu ochi negri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 442 calorii, 42G de proteine, și 21g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sirop de sorg, usturoi, coriandru și semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Redeye-filet de porc glazurat cu mazăre cu ochi negri, Mazăre cu ochi negri cu carne de porc și verdeață, și Filet de porc fript cu salată de mazăre cu ochi negri.

Instrucțiuni

1
Încălziți o cratiță medie grea la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați șuncă și saut până se rumenesc, adăugând ulei vegetal după cum este necesar dacă resturile de șuncă sunt slabe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Adăugați șalotă și gătiți, amestecând des, până când încep să se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă cafeaua, răzuind orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
4
Adăugați stoc, sirop de sorg și oțet; aduceți la foc mic și gătiți până când sosul acoperă spatele unei linguri, aproximativ 20 de minute. Se strecoară într-un castron mic. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorgSorg
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se lasă să se răcească complet; acoperiți și răciți. Reîncălziți înainte de utilizare.
1
Topiți 3 linguri de unt într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați usturoiul și gătiți până la parfum, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4
Adăugați bulion, mazăre și 3 frunze de dafin. Aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu-mic și gătiți, degresând ocazional suprafața, până când mazărea este fragedă, aproximativ 1 1/4 ore. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5
Mazăre de tulpină, rezervând bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
6
Transferați 2 căni de mazăre strecurată într-un castron mediu; se pasează într-o pastă. Întoarceți mazărea întreagă și piure în oală, împreună cu o parte din bulion în amestec subțire. Se condimentează cu sare. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Topiți restul de 4 linguri de unt în tigaie mică la foc mediu. Se fierbe la foc mic până se formează bucăți rumenite pe fundul tigaiei, 5-6 minute. Se amestecă coriandru, fenicul, coaja de lămâie, cayenne și restul de 2 frunze de dafin; gatiti, amestecand, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Scoateți tigaia de pe foc. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți și aruncați frunzele de dafin și coaja de lămâie din untul de condimente înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic. Condimentați carnea de porc cu amestec de condimente; lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare din fontă la foc mare. Coaceți carnea de porc pe toate părțile până se rumenesc, aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Transferați tigaia în cuptor. Friptură de porc, periaj ocazional cu glazură, până când un termometru citit instant introdus în carne înregistrează 60°, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Transferați carnea pe o placă de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Lăsați să se odihnească, neacoperit, timp de 10 minute.
7
Reîncălziți mazărea și untul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
8
Tăiați carnea de porc în felii groase de 1/4"-1/2".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
9
Se transferă în plăci și lingura murătură pură peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
10
Se servește cu mazăre stropită cu linguri de unt de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse

Ingrediente

22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyhartie neagra proaspat macinata, dupa gusthartie neagra proaspat macinata, dupa gust5frunze de dafin, împărțitefrunze de dafin, împărțite4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmazăre uscată cu ochi negri, înmuiată peste noapte, scursămazăre uscată cu ochi negri, înmuiată peste noapte, scursă1Bucăți de caramele Heath Barcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmurături de pâine și unt, amestecate într-un pur grosier de aproximativmurături de pâine și unt, amestecate într-un pur grosier de aproximativ0Bucăți de caramele Heath Bar1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg1Oreos dublu umplut1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg57pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOresturi de șuncă de țară sau prosciuttoresturi de șuncă de țară sau prosciutto11 lingură de oregano uscatfiecare semințe de coriandru și fenicul prăjite zdrobitefiecare semințe de coriandru și fenicul prăjite zdrobite591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibildressing lamaie piperdressing lamaie piper11 lingură de oregano uscatcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare8creveți și cu veneSare KosherSare Kosher1kilogramefilete de porc tăiatefilete de porc tăiate1benzi1x3 1x3 " coaja de lamaie, toate pith alb eliminat0Bucăți de caramele Heath Bar(ambalat) zahăr brun deschis(ambalat) zahăr brun deschis4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilciorbă de porc sau bulion de pui cu conținut scăzut de sareciorbă de porc sau bulion de pui cu conținut scăzut de sare2Ceapa galbena medie, tocatabulion de pui cu conținut scăzut de sarebulion de pui cu conținut scăzut de sare32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyceapă eșalotă, tocată grosierceapă eșalotă, tocată grosier32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleysirop de sorg sau mieresirop de sorg sau miere1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcafea tare sau espressocafea tare sau espresso72 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt nesărat, divizatunt nesărat, divizat1Oreos dublu umplutulei vegetal (opțional)ulei vegetal (opțional)22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă galbenă tocatăceapă galbenă tocată
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista