Redeye-filet de porc glazurat cu mazăre cu ochi negri
Filetul de porc glazurat cu ochi roșii cu mazăre cu ochi negri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 442 calorii, 42G de proteine, și 21g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sirop de sorg, usturoi, coriandru și semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Redeye-filet de porc glazurat cu mazăre cu ochi negri, Mazăre cu ochi negri cu carne de porc și verdeață, și Filet de porc fript cu salată de mazăre cu ochi negri.
Instrucțiuni
1
Încălziți o cratiță medie grea la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați șuncă și saut până se rumenesc, adăugând ulei vegetal după cum este necesar dacă resturile de șuncă sunt slabe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Mustar Preparat, Optional
3
Adăugați șalotă și gătiți, amestecând des, până când încep să se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă cafeaua, răzuind orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
4
Adăugați stoc, sirop de sorg și oțet; aduceți la foc mic și gătiți până când sosul acoperă spatele unei linguri, aproximativ 20 de minute. Se strecoară într-un castron mic. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sorg
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Se lasă să se răcească complet; acoperiți și răciți. Reîncălziți înainte de utilizare.
1
Topiți 3 linguri de unt într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați usturoiul și gătiți până la parfum, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
4
Adăugați bulion, mazăre și 3 frunze de dafin. Aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu-mic și gătiți, degresând ocazional suprafața, până când mazărea este fragedă, aproximativ 1 1/4 ore. Aruncați frunzele de dafin.
Transferați 2 căni de mazăre strecurată într-un castron mediu; se pasează într-o pastă. Întoarceți mazărea întreagă și piure în oală, împreună cu o parte din bulion în amestec subțire. Se condimentează cu sare. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte.
Topiți restul de 4 linguri de unt în tigaie mică la foc mediu. Se fierbe la foc mic până se formează bucăți rumenite pe fundul tigaiei, 5-6 minute. Se amestecă coriandru, fenicul, coaja de lămâie, cayenne și restul de 2 frunze de dafin; gatiti, amestecand, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Pere Bartlett Sau D'Anjou
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Scoateți tigaia de pe foc. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți și aruncați frunzele de dafin și coaja de lămâie din untul de condimente înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Pere Bartlett Sau D'Anjou
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic. Condimentați carnea de porc cu amestec de condimente; lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare din fontă la foc mare. Coaceți carnea de porc pe toate părțile până se rumenesc, aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Transferați tigaia în cuptor. Friptură de porc, periaj ocazional cu glazură, până când un termometru citit instant introdus în carne înregistrează 60°, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Dressing Japonez De Susan Preparat
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Transferați carnea pe o placă de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
6
Lăsați să se odihnească, neacoperit, timp de 10 minute.