Redeye-filet de porc glazurat cu mazăre cu ochi negri

Redeye-filet de porc glazurat cu mazăre cu ochi negri
Filetul de porc glazurat cu ochi roșii cu mazăre cu ochi negri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.58 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 442 calorii, 42G de proteine, și 21g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sirop de sorg, usturoi, coriandru și semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Redeye-filet de porc glazurat cu mazăre cu ochi negri, Mazăre cu ochi negri cu carne de porc și verdeață, și Filet de porc fript cu salată de mazăre cu ochi negri.

Instrucțiuni

1
Încălziți o cratiță medie grea la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați șuncă și saut până se rumenesc, adăugând ulei vegetal după cum este necesar dacă resturile de șuncă sunt slabe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Adăugați șalotă și gătiți, amestecând des, până când încep să se înmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă cafeaua, răzuind orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
4
Adăugați stoc, sirop de sorg și oțet; aduceți la foc mic și gătiți până când sosul acoperă spatele unei linguri, aproximativ 20 de minute. Se strecoară într-un castron mic. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorgSorg
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Se lasă să se răcească complet; acoperiți și răciți. Reîncălziți înainte de utilizare.
1
Topiți 3 linguri de unt într-o oală mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați usturoiul și gătiți până la parfum, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4
Adăugați bulion, mazăre și 3 frunze de dafin. Aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu-mic și gătiți, degresând ocazional suprafața, până când mazărea este fragedă, aproximativ 1 1/4 ore. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5
Mazăre de tulpină, rezervând bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
6
Transferați 2 căni de mazăre strecurată într-un castron mediu; se pasează într-o pastă. Întoarceți mazărea întreagă și piure în oală, împreună cu o parte din bulion în amestec subțire. Se condimentează cu sare. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Topiți restul de 4 linguri de unt în tigaie mică la foc mediu. Se fierbe la foc mic până se formează bucăți rumenite pe fundul tigaiei, 5-6 minute. Se amestecă coriandru, fenicul, coaja de lămâie, cayenne și restul de 2 frunze de dafin; gatiti, amestecand, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Scoateți tigaia de pe foc. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți și aruncați frunzele de dafin și coaja de lămâie din untul de condimente înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic. Condimentați carnea de porc cu amestec de condimente; lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare din fontă la foc mare. Coaceți carnea de porc pe toate părțile până se rumenesc, aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Transferați tigaia în cuptor. Friptură de porc, periaj ocazional cu glazură, până când un termometru citit instant introdus în carne înregistrează 60°, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Transferați carnea pe o placă de sculptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Lăsați să se odihnească, neacoperit, timp de 10 minute.
7
Reîncălziți mazărea și untul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
8
Tăiați carnea de porc în felii groase de 1/4"-1/2".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
9
Se transferă în plăci și lingura murătură pură peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
10
Se servește cu mazăre stropită cu linguri de unt de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse

Ingrediente

2Crustă: firimituri de biscuiți graham2 lingurițe de sare fierbinte2 lingurițe de sare fierbinte5frunze de dafin, împărțitefrunze de dafin, împărțite4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmazăre uscată cu ochi negri, înmuiată peste noapte, scursămazăre uscată cu ochi negri, înmuiată peste noapte, scursă1cp. legume (de exemplu, spanac)cârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmurături de pâine și unt, amestecate într-un pur grosier de aproximativmurături de pâine și unt, amestecate într-un pur grosier de aproximativ0cp. legume (de exemplu, spanac)1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg1Oreos dublu umplut1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg57ardei habeneroresturi de șuncă de țară sau prosciuttoresturi de șuncă de țară sau prosciutto1parmezan rasfiecare semințe de coriandru și fenicul prăjite zdrobitefiecare semințe de coriandru și fenicul prăjite zdrobite591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibildressing lamaie piperdressing lamaie piper1parmezan rascartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare81 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSare KosherSare Kosher1kilogramefilete de porc tăiatefilete de porc tăiate1benzi1x3 1x3 " coaja de lamaie, toate pith alb eliminat0cp. legume (de exemplu, spanac)(ambalat) zahăr brun deschis(ambalat) zahăr brun deschis4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilciorbă de porc sau bulion de pui cu conținut scăzut de sareciorbă de porc sau bulion de pui cu conținut scăzut de sare2Ceapa galbena medie, tocatabulion de pui cu conținut scăzut de sarebulion de pui cu conținut scăzut de sare3Crustă: firimituri de biscuiți grahamceapă eșalotă, tocată grosierceapă eșalotă, tocată grosier3Crustă: firimituri de biscuiți grahamsirop de sorg sau mieresirop de sorg sau miere1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcafea tare sau espressocafea tare sau espresso7Crustă: firimituri de biscuiți grahamunt nesărat, divizatunt nesărat, divizat1Oreos dublu umplutulei vegetal (opțional)ulei vegetal (opțional)2Crustă: firimituri de biscuiți graham1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă galbenă tocatăceapă galbenă tocată
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista