Red Velvet-Raspberry Tiramis
Rețeta Red Velvet-Raspberry tiramis tiramis ar putea satisface pofta dvs. scoțiană în aproximativ 5 ore și 5 minute. Această rețetă servește 10 și costă 2,0 USD pe porție. O porție conține 542 calorii, 5g de proteine, și 39G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zmeură, gem de zmeură, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Rulou De Tort Din Catifea Roșie, Tiramisu Fleac, și Strawberry Tiramisu Fleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 3 ingrediente într-un castron mic.
Se amestecă împreună brânza mascarpone într-un castron mare.
Bateți smântâna grea la viteză mare cu un mixer electric până se spumează; adăugați treptat zahăr și vanilie, bătând până se formează vârfuri moi. Se amestecă o pătrime de frișcă în mascarpone folosind o spatulă de cauciuc; pliați în frisca rămasă.
Aranjați o treime din Madeleinele de catifea roșie într-un 3-qt. fel de mâncare; stropiți cu o treime din amestecul de gem, acoperiți cu 1 recipient de zmeură și dollop cu o treime din amestecul de mascarpone. Repetați straturile de două ori. Acoperiți și răciți cu 4 până la 24 de ore înainte de servire.