Red Snapper Livornese este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 376 calorii, 49G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $5.06 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ulei de măsline, file de snapper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 9 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, care este minunat. Rețete similare includ Snapper Livornese, Red Snapper Livornese, și Red Snapper Livornese.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu și acoperiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Scorați piei snapper într-o cruce de 1 inch cu un cuțit ascuțit. Condimentați ambele părți ale snapperului cu sare și piper. Gătiți pielea cu fața în jos 4 sau 5 minute până când pielea este crocantă. Întoarceți fileurile și gătiți pe partea inversă 3 minute sau până când fileurile sunt ferme și carnea este opacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
3
Transferați fileurile într-un vas de servire cald și superficial. Întoarceți tigaia la căldură și reduceți căldura la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ulei extravirgin și usturoi în tigaie și sotati usturoiul 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați vin și reduceți la jumătate, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
6
Adăugați roșiile, caperele și pătrunjelul și fierbeți încă un minut sau 2.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.