Red Snapper Livornese
Red Snapper Livornese este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 376 calorii, 49G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $5.06 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ulei de măsline, file de snapper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 9 fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, care este minunat. Rețete similare includ Snapper Livornese, Red Snapper Livornese, și Red Snapper Livornese.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu și acoperiți cu ulei de măsline.
Scorați piei snapper într-o cruce de 1 inch cu un cuțit ascuțit. Condimentați ambele părți ale snapperului cu sare și piper. Gătiți pielea cu fața în jos 4 sau 5 minute până când pielea este crocantă. Întoarceți fileurile și gătiți pe partea inversă 3 minute sau până când fileurile sunt ferme și carnea este opacă.
Transferați fileurile într-un vas de servire cald și superficial. Întoarceți tigaia la căldură și reduceți căldura la mediu.
Adăugați ulei extravirgin și usturoi în tigaie și sotati usturoiul 2 minute.
Adăugați vin și reduceți la jumătate, 2 minute.
Adăugați roșiile, caperele și pătrunjelul și fierbeți încă un minut sau 2.
Se toarnă sosul peste pește și se servește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio