Recoltați brownies de dovleac
Harvest Pumpkin Brownies este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 72 de porții. O porție conține 67 de calorii, 1 g de proteine și 2 g de grăsimi. Pentru 12 cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncărurilor americane. 2843 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de făină, zahăr, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca desert. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 16%. Încercați Harvest Pumpkin Cheesecake, Harvest Pumpkin Dip și Harvest Pumpkin Cookies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bate dovleacul, ouăle, uleiul și vanilia până se omogenizează.
Combinați ingredientele uscate; se amestecă treptat în amestecul de dovleac.
Se toarnă într-un 15-in uns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Coaceți la 350° timp de 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un grătar.
Intr-un castron mic, bate untul, crema de branza, vanilia, laptele si sarea pana se omogenizeaza. Adăugați treptat zahărul de cofetă până la omogenizare. Brownie de îngheț. A se păstra la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Brownies. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Caves Caves Roger Goulart Gran Reserva cu 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Caves Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Caves Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile folosite la producerea cavalor sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de învechire minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele aflate în învechire sunt supuse tehnicii déplacé, care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, peste mai mult de 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este un cava delicat, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice. Blend: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada.