Recoltați brownies de dovleac

Recoltați brownies de dovleac
Harvest Pumpkin Brownies este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 72 de porții. O porție conține 67 de calorii, 1 g de proteine și 2 g de grăsimi. Pentru 12 cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncărurilor americane. 2843 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de făină, zahăr, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca desert. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 16%. Încercați Harvest Pumpkin Cheesecake, Harvest Pumpkin Dip și Harvest Pumpkin Cookies pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bate dovleacul, ouăle, uleiul și vanilia până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aroma Originala)(aroma Originala)
3-1/2 Lingurițe Extract De Vanilie3-1/2 Lingurițe Extract De Vanilie
1/2 Cană Bomboane Tari Jolly Rancher Zdrobite1/2 Cană Bomboane Tari Jolly Rancher Zdrobite
Borcane Fiecare) Ardei Roșii Dulci Prăjiți, Scurși și Tăiați în JulianăBorcane Fiecare) Ardei Roșii Dulci Prăjiți, Scurși și Tăiați în Juliană
Echipamente pe care le vei folosi
Sticla Colorant Alimentar Rosu, OptionalSticla Colorant Alimentar Rosu, Optional
2
Combinați ingredientele uscate; se amestecă treptat în amestecul de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aroma Originala)(aroma Originala)
3
Se toarnă într-un 15-in uns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Busuioc Bine împachetate, SpălateFrunze De Busuioc Bine împachetate, Spălate
4
Coaceți la 350° timp de 20-25 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Nonpareils RoșiiNonpareils Roșii
3 Cutii (16 Uncii Fiecare) Glazură De Vanilie3 Cutii (16 Uncii Fiecare) Glazură De Vanilie
½ Cană De Jumătăți De Nuci Pecan Fisher® Tocate Grosier½ Cană De Jumătăți De Nuci Pecan Fisher® Tocate Grosier
Halbă (aproximativ Ciuperci Albe, Periate, Tăiate și Tăiate La Jumătate Dacă Sunt Medii Sau Feliate, Dacă Sunt Mari (se Lasă întregi Dacă Sunt Mici)Halbă (aproximativ Ciuperci Albe, Periate, Tăiate și Tăiate La Jumătate Dacă Sunt Medii Sau Feliate, Dacă Sunt Mari (se Lasă întregi Dacă Sunt Mici)
5
Intr-un castron mic, bate untul, crema de branza, vanilia, laptele si sarea pana se omogenizeaza. Adăugați treptat zahărul de cofetă până la omogenizare. Brownie de îngheț. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garnituri Optionale: Frisca, Zmeura Proaspata Si Crengute De MentaGarnituri Optionale: Frisca, Zmeura Proaspata Si Crengute De Menta
Biscuiți RITZ®Biscuiți RITZ®
3-1/2 Lingurițe Extract De Vanilie3-1/2 Lingurițe Extract De Vanilie
Pește Gumos și Viermi, OpționalPește Gumos și Viermi, Opțional
, Cum Ar Fi Uleiul De Canola, Cum Ar Fi Uleiul De Canola
O Ceapă Galbenă Medie, Tăiată în Sferturi Apoi Feliate Subțiri Poate Fi înlocuită, Dar Cippolini SuntO Ceapă Galbenă Medie, Tăiată în Sferturi Apoi Feliate Subțiri Poate Fi înlocuită, Dar Cippolini Sunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sticla Colorant Alimentar Rosu, OptionalSticla Colorant Alimentar Rosu, Optional

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Brownies. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Caves Caves Roger Goulart Gran Reserva cu 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Caves Roger Goulart Gran Reserva Cava
Caves Roger Goulart Gran Reserva Cava
Vinurile folosite la producerea cavalor sunt alese cu mare grijă și sunt supuse unei perioade de învechire minimă de patru ani. După 24 de luni – și o dată pe an – sticlele aflate în învechire sunt supuse tehnicii déplacé, care constă în agitarea sticlelor pentru a omogeniza drojdia și a obține o extracție mai mare din punct de vedere al potențialului lor aromatic și gustativ, peste mai mult de 48 de luni de îmbătrânire. Rezultatul este un cava delicat, cu o culoare galben pal, tonuri aurii deschise și o strălucire incredibilă, precum și buchete interesante, complexe și puternice. Blend: 60% Xare-lo, 20% Macabeo și 20% Parellada.
DificultateExpert
Gata În35 m.
Porții72
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista