Nevoie de un fără gluten, fără lactate și întreg 30 fel principal? Recolta de tocană ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,39 USD pe porție. O porție conține 180 calorii, 14g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Încercați Recolta Tocană, Recolta Tocană, și Recolta Tocană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înveliți un cuptor olandez cu spray de gătit; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați carne și următoarele 3 ingrediente. Gatiti pana cand carnea se rumeneste, amestecand pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Scurgeți, dacă este necesar.
4
Combinați amestecul de carne, apa și ingredientele rămase în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Îndepărtați și aruncați frunzele de dafin înainte de servire.