Recolta Supa De Dovleac

Nevoie de un fel principal fără gluten, primar și vegetarian? Recolta supa de dovleac ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 419 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.44 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Un amestec de frișcă grea, nucșoară măcinată, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 76%. Rețete similare sunt Supă De Dovleac Cu Recoltă Condimentată, Recolta Dovleac Dip, și Recolta Placinta De Dovleac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C).
Tăiați dovlecii în jumătate și scoateți semințele. Pulverizați o foaie de cookie cu spray de gătit antiaderent.
Așezați dovleceii, carnea cu fața în jos pe foaia de prăjituri și prăjiți până se înmoaie la atingere, aproximativ 45 de minute.
Scoateți dovlecii din cuptor și lăsați să se răcească. Odată ce dovleci sunt racla rece carne din piei într-un procesor de alimente. Aruncați piei.
Adăugați ciorba de pui în dovleac și piure.
Se toarnă supa într-o cratiță mare și se aduce la foc mic la foc mediu. Se amestecă smântână, nucșoară, salvie și sare.
Se amestecă bine și se îndepărtează de la căldură.
Se servește garnisit cu o păpușă de smântână