Recipient De Ciocolată Umplut Cu Fructe

Containerul de ciocolată umplut cu fructe necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 15 porții cu 360 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată semidulce, acoperire cu bomboane, scurtare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Este un destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării Cajun. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tarte Fără Cereale Și Lactate / / Ciocolată Neagră Și Fructe Umplute, Delicatețe Pline De Fructe, și Cupcakes Umplute Cu Fructe.
Instrucțiuni
Linia a 9-in. tigaie rotundă cu folie de aluminiu; pus deoparte. Într-o cratiță grea la foc mic, topiți ciocolata și scurtarea; se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă 3/4 cană în tigaia pregătită; se răcește timp de 10 minute sau până când este ferm.
Întindeți un strat subțire de ciocolată topită rămasă în jurul părților laterale ale tigaiei (vezi fotografia 1); se răcește timp de 5 minute. Continuați acoperirea până când s-a folosit toată ciocolata topită.
Spargeți învelișul de bomboane albe în bucăți; puneți-l într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la 70% putere timp de 1 minut; se amestecă. Cuptor cu microunde la intervale de 10 secunde sau până se topește; se amestecă până se omogenizează.
Adăugați sirop de porumb; se amestecă până când amestecul este gros.
Se toarnă pe hârtie cerată; apăsați la 1/2-in. grosime.
Lăsați să stea 15-20 de minute sau până când este ușor de manevrat. Puneți deoparte 1 linguriță pentru asamblare.
Împărțiți acoperirea rămasă în șase porțiuni egale.
Rotiți fiecare într-un 15-in. frânghie. Apăsați trei capete de frânghie împreună; împletiți și apăsați capătul pentru a fixa. Repetați cu frânghiile rămase. Puneți deoparte ambele împletituri.
Pentru fructe de padure cu ciocolată: topiți ciocolata și scurtarea într-un cuptor cu microunde sau o cratiță grea. Se amestecă extractul de migdale. Înmuiați căpșunile la jumătate, permițând excesului să picure.
Așezați pe o tavă căptușită cu hârtie cerată; dați-l la frigider timp de 30 de minute sau până când este setat.
Pentru a asambla, scoateți cu grijă recipientul de ciocolată din tigaie trăgând încet în sus de căptușeala foliei (vezi fotografia 2). Curățați folia pentru a o îndepărta.
Așezați mici straturi de acoperire albă rezervată în jurul marginii superioare a recipientului pentru a fixa împletiturile (vezi fotografia 3). Apăsați o împletitură în jurul jumătății recipientului. Repetați cu altă împletitură; tăiați pentru a se potrivi dacă este necesar. Acoperiți și dați la frigider până la servire. Umpleți cu fructe de pădure cu ciocolată.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Viva Diva Moscato Prosecco cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Viva Diva Moscato Prosecco]()
Viva Diva Moscato Prosecco
Buchet floral Elegant, cu note de pâine proaspătă tăiată și piersici care vin în prim plan.