Real Deal Mapo Dofu
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Real Deal Mapo Dofu ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 449 calorii, 15g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi pe o răzătoare de microplan, bulion de pui, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Această rețetă de la Serious Eats are 199 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Mapo Tofu (Mabo Dofu), Mapo Dofu (Tofu) cu rampe, și Ma Po Tofu - adevărata afacere.
Instrucțiuni
Încălziți jumătate din boabele de piper Sichuan într-un wok mare la foc mare până când fumați ușor.
Transferați într-un mortar și pistil. Se toacă până se macină fin și se lasă deoparte.
Adăugați boabele de piper Sichuan rămase și uleiul vegetal în wok.
Se încălzește la foc mediu până la sfârâit ușor, aproximativ 1 1/2 minute. Ridicați boabele de piper cu un skimmer din plasă de sârmă și aruncați, lăsând uleiul în tigaie.
Combinați amidonul de porumb și apa rece într-un castron mic și amestecați cu o furculiță până se omogenizează. Aduceți o cratiță medie cu apă la fiert la foc mare și adăugați tofu. Gatiti 1 minut.
Scurgeți într-o strecurătoare, având grijă să nu rupeți tofu-ul.
Încălziți uleiul în wok la foc mare până la fumat.
Adăugați carne de vită și gătiți, amestecând constant timp de 1 minut.
Adăugați usturoiul și ghimbirul și gătiți până când sunt parfumate, aproximativ 15 secunde.
Adăugați pastă de fasole chili, vin, sos de soia și bulion de pui și aduceți la fierbere.
Se toarnă amestecul de amidon de porumb și se fierbe timp de 30 de secunde până se îngroașă.
Adăugați tofu și pliați cu grijă, având grijă să nu-l rupeți prea mult. Se amestecă uleiul de chili și jumătate de scallions și se fierbe timp de 30 de secunde mai mult.
Transferați imediat într-un castron de servire și presărați cu scallions rămase și piper Sichuan măcinat prăjit.
Serviți imediat cu orez alb.