Real Crema Budinca De Porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Budinca de porumb cu cremă adevărată. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 149 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână piper, ouă, sare kosher grosieră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Real Crema Budinca De Porumb, Real Crema Budinca De Porumb, și Budincă De Porumb Adevărată + Prieteni Adevărați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind găuri mari pe răzătoarea cutiei, grateenough porumb în ceașcă mare de măsurare toyield 4 căni generoase de pulpă lăptoasă groasă.
Se incalzeste cuptorul la 425 F. Se topesc 2linguri de unt în mare skilletover grele mediu-foc mic.
Adăugați ceapă șițelină; se presară cu 1/2 linguriță grosierăsare. Saut până la licitație, dar nu maro, 10 to12 minute. Răzuiți amestecul în castron.
Bateți gălbenușurile de ou într-un castron mare 2minute. Se amestecă în amestec de porumb, amestec de ceapa, CR fra cca. fra, 1/8 linguriță piper, andremaining 2 lingurite de sare grunjoasă.
Bateți albușurile de ou într-un castron mediu până când se înțepenesc, dar nu se usucă; pliați în aluat de porumb în 2 adaosuri.
Așezați restul de 2 linguri de untîn tigaie din fontă de 10 până la 12 căni sau coacere.
Se transferă la cuptor și se încălzește până la untîncepe să se rumenească, aproximativ 4 minute.
Periați untul în interiorul tigaiei.
Coaceți budinca 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Coaceți budinca până lasetat și auriu, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Lăsați să stea 5 până la 10 minute înainte de servire.