Rață Și Lemongrass Cârnați Chiftele

Rață Și Lemongrass Cârnați Chiftele
Rață și lemongrass cârnați chiftele ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 62 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de grăsime din spate de porc, piper, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Chiftele de porc Lemongrass cu sos de scufundare vietnamez, Chiftele De Porc Lemongrass Cu Sos De Scufundare Vietnamez, și Cârnați De Modă Veche Pentru Micul Dejun Englezesc (Sau Chiftele De Cârnați).

Instrucțiuni

1
Așezați rața și grăsimea într-un castron nereactiv sau container.To faceți trusa de condimente, combinați sarea, piperul, zahărul, sosul de pește, șalota, lemongrass, ghimbirul și usturoiul și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
PiperPiper
SosSos
ZahărZahăr
Rață întreagăRață întreagă
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă uniform trusa de condimente cu carnea, se acoperă și se dă la frigider peste noapte. Puneți la frigider părțile râșniței până când sunt gata de utilizare. Montați râșnița cu cea mai mică farfurie și macinați carnea o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
3
Se amestecă bine farsa cu mâna timp de 2 minute. Gatiti o mostra mica de amestec intr-o tigaie saut si ajustati condimentele daca este necesar. Pentru chiftele, împărțiți farsa în 4 porții egale și aplatizați cu grijă fiecare porție într-un tort gros de 3/4 inch. Grătiți, sfărâmați sau bucurați-vă în alt mod, așa cum este sugerat în nota de cap.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista