Rață roșie cu mere: Germano alle Mele

Rață roșie cu mere: Germano alle Mele
Rață roșie cu mere: Germano alle Mele ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $6.28 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 87G de proteine, 228g de grăsime, și un total de 2589 calorii. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ceapă, morcovi, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Rață Prăjită Cu Mere, Renaissance Hvar Rață Prăjită Cu Mere, și Piept De Rață Cu Mere Și Rețetă De Chimen.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scoateți capul, gâtul, vârfurile aripilor și picioarele păsării și puneți-le deoparte pentru bulion. Clătiți pasărea cu apă rece, apoi cu vinul, 1 cană de oțet și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
OțetOțet
BulionBulion
ApăApă
VinVin
3
Scurgeți lichidele de pasăre și frecați exteriorul cărnii cu lichidele. Condimentați pasărea în interior și în exterior cu sare și piper. Umpleți pasărea cu mere, rozmarin și usturoi și legați pasărea cu măcelar?sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
RozmarinRozmarin
MărMăr
UsturoiUsturoi
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
4
Așezați rața într-un cuptor olandez adăugați 1/2 cană de vin alb și prăjiți la cuptor, neacoperit, timp de 1 oră, ungând ocazional cu bulionul de pui. Când pasărea este gătită, scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească cu 10 minute înainte de sculptură. Între timp, scurgeți grăsimea din tigaie și adăugați pasta de roșii. Gatiti 2 pana la 3 minute pana cand pasta de rosii isi schimba culoarea si degelati tigaia cu restul de 1/2 cana de otet de cidru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PuiStoc De Pui
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
Pasta De TomatePasta De Tomate
Vin AlbVin Alb
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Adăugați restul de 2 mere și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
6
Adăugați mierea de castane și amestecați până se formează un sos subțire. Sculptați pasărea, presărați arpagicul în sos și turnați peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
ArpagicArpagic
MiereMiere
SosSos
7
Serviți imediat.
8
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, încălziți uleiul la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Adăugați toate părțile de pui și rumeniți peste tot, amestecând pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PuiBucăți De Pui
10
Scoateți puiul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
11
Adăugați morcovii, ceapa și țelina în oală și gătiți până se înmoaie și se rumenesc. Puneți puiul în oală și adăugați 3 litri de apă, pasta de roșii, boabele de piper și pătrunjelul. Se amestecă cu o lingură de lemn pentru a disloca bucățile de pui și legume rumenite de pe fundul tigaiei. Aduceți aproape la fierbere, apoi reduceți focul și gătiți la foc mic până când se reduce la jumătate, aproximativ 2 ore, degresând ocazional excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Boabe De PiperBoabe De Piper
LegumeLegume
MorcovMorcov
Pui întregPui întreg
PătrunjelPătrunjel
țelinățelină
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Se ia de pe foc, se strecoară și se apasă pe solidele cu fundul unei oale pentru a extrage toate lichidele. Se amestecă stocul pentru a facilita răcirea și se lasă deoparte. Puneți la frigider stocul în recipiente mici până la o săptămână sau congelați până la o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate67
Revista