Rață prăjită lent cu sos de măsline și Confit de usturoi-fenicul

Rață prăjită lent cu sos de măsline și Confit de usturoi-fenicul
Rața prăjită lent cu sos de măsline și confit de usturoi-fenicul este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.17 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 55g de proteine, 181g de grăsime, și un total de 1918 calorii. Această rețetă este plăcută de 26 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână măsline kalamatan, cimbru, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă un scor uimitor spoonacular de 95%. Rețete similare sunt Rață prăjită lent cu sos de măsline și Confit de usturoi-fenicul, Confit De Rață Braconat Cu Ulei De Măsline, și Paste cu porumb, roșii gătite lent și Confit de usturoi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Condimentați fiecare rață în interior și în exterior cu sare și piper. Folosind cuțit, frigărui sau furculiță ascuțită, înțepați pielea fiecărei păsări de peste 20 până la 30 de ori, având grijă să nu lăsați cuțitul să străpungă carnea (este util să țineți cuțitul aproape paralel cu rața și apoi să-l glisați). Umpleți fiecare cavitate cu 1 gât; 1/2 de cimbru și usturoi; 8 jumătăți de șalotă; și 1/4 de fenicul. Folosind sfoară de bucătărie, legați picioarele lejer între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Transferați rațele, cu pieptul în sus, în raft, așezate într-o tigaie mare de prăjire. Acoperiți ușor cu folie și prăjiți 15 minute. Reduceți căldura la 300 F și continuați să prăjiți, ungând la fiecare 30 de minute și degresând grăsimea din sucurile de tigaie ocazional, 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
4
Scoateți folia din rațe. Amestecați feniculul rămas în sucurile de tigaie și prăjiți încă 30 de minute. Amestecați măslinele în sucuri de tigaie și prăjiți până când pielea de rață este aurie închisă și crocantă, iar carnea este fragedă, cu aproximativ 30 de minute mai mult (timp total de prăjire: aproximativ 4 1/4 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Transferați rațele pe placa de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RațăRață
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6
Scoateți raftul din tigaia de prăjire. Cu lingura cu fante, scoateți feniculul și măslinele din sucurile de tigaie și puneți-le în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se toarnă sucuri de tigaie în măsură de sticlă de 1 litru. Degresați grăsimea deasupra și rezervați pentru o altă utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Adăugați sucuri la fenicul și măsline în blender, apoi adăugați coaja de lămâie și sucul. Pur și simplu până la neted. Gustați și adăugați sare și piper și suc suplimentar de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Îndepărtați legumele confitate din cavități și sculptați rațele. Aranjați carnea și legumele pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
RațăRață
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Se ornează cu frunze de fenicul tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
11
Serviți sosul alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista