Rață prăjită cu glazură de ghimbir portocaliu

Rață prăjită cu glazură de ghimbir portocaliu
Rață prăjită cu glazură de ghimbir portocaliu este un fără gluten, fără lactate și vegetarian farfurie. O porție conține 99 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 68 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți zahăr, rață, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Rață prăjită cu glazură de afine, portocală și Cardamom, Sparanghel Prăjit Cu Glazură De Ghimbir Portocaliu, și Rață prăjită cu glazură portocalie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Începeți prin a așeza pieptul de rață în sus pe un suport de copt. Se condimentează cu sare și piper și se prăjește până când sucurile devin abia roz, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Piept De RațăPiept De Rață
3
Scoateți Rățușca din tigaie și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Degresați picăturile de tigaie prin degresarea stratului superior.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Pentru a pregăti sosul, combinați zahărul și apa și caramelizați cu atenție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
6
Adăugați vinul, oțetul, sucul de portocale și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Se amestecă bine și se reduce la jumătate.
8
Adăugați stocul și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
9
Adăugați picăturile de tigaie, reduceți focul și fierbeți până când sosul se reduce la jumătate. Odată ce sosul este gata, strecurați-l printr-o pânză de brânză sau o strecurătoare fină și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Pentru a servi, așezați Rățușca pe o tavă mare de servire.
11
Adăugați segmentele portocalii deasupra și în jurul raței și turnați sosul peste rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Rață întreagăRață întreagă
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista