Rață prăjită cu glazură de ghimbir portocaliu

Rață prăjită cu glazură de ghimbir portocaliu
Rață prăjită cu glazură de ghimbir portocaliu este un fără gluten, fără lactate și vegetarian farfurie. O porție conține 99 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 68 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți zahăr, rață, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Rață prăjită cu glazură de afine, portocală și Cardamom, Sparanghel Prăjit Cu Glazură De Ghimbir Portocaliu, și Rață prăjită cu glazură portocalie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Începeți prin a așeza pieptul de rață în sus pe un suport de copt. Se condimentează cu sare și piper și se prăjește până când sucurile devin abia roz, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Piept De RațăPiept De Rață
3
Scoateți Rățușca din tigaie și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Degresați picăturile de tigaie prin degresarea stratului superior.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Pentru a pregăti sosul, combinați zahărul și apa și caramelizați cu atenție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Adăugați vinul, oțetul, sucul de portocale și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Se amestecă bine și se reduce la jumătate.
8
Adăugați stocul și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
9
Adăugați picăturile de tigaie, reduceți focul și fierbeți până când sosul se reduce la jumătate. Odată ce sosul este gata, strecurați-l printr-o pânză de brânză sau o strecurătoare fină și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Pentru a servi, așezați Rățușca pe o tavă mare de servire.
11
Adăugați segmentele portocalii deasupra și în jurul raței și turnați sosul peste rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Rață întreagăRață întreagă
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista