Rață prăjită cu glazură de ghimbir portocaliu

Rață prăjită cu glazură de ghimbir portocaliu
Rață prăjită cu glazură de ghimbir portocaliu este un fără gluten, fără lactate și vegetarian farfurie. O porție conține 99 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 68 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți zahăr, rață, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Rață prăjită cu glazură de afine, portocală și Cardamom, Sparanghel Prăjit Cu Glazură De Ghimbir Portocaliu, și Rață prăjită cu glazură portocalie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Începeți prin a așeza pieptul de rață în sus pe un suport de copt. Se condimentează cu sare și piper și se prăjește până când sucurile devin abia roz, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Piept De RațăPiept De Rață
3
Scoateți Rățușca din tigaie și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Degresați picăturile de tigaie prin degresarea stratului superior.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Pentru a pregăti sosul, combinați zahărul și apa și caramelizați cu atenție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Adăugați vinul, oțetul, sucul de portocale și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Se amestecă bine și se reduce la jumătate.
8
Adăugați stocul și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
9
Adăugați picăturile de tigaie, reduceți focul și fierbeți până când sosul se reduce la jumătate. Odată ce sosul este gata, strecurați-l printr-o pânză de brânză sau o strecurătoare fină și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Pentru a servi, așezați Rățușca pe o tavă mare de servire.
11
Adăugați segmentele portocalii deasupra și în jurul raței și turnați sosul peste rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane PortocaliiBomboane Portocalii
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Rață întreagăRață întreagă
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista