Rață prăjită cu glazură de ghimbir portocaliu

Rață prăjită cu glazură de ghimbir portocaliu
Rață prăjită cu glazură de ghimbir portocaliu este un fără gluten, fără lactate și vegetarian farfurie. O porție conține 99 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 68 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți zahăr, rață, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Rață prăjită cu glazură de afine, portocală și Cardamom, Sparanghel Prăjit Cu Glazură De Ghimbir Portocaliu, și Rață prăjită cu glazură portocalie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Începeți prin a așeza pieptul de rață în sus pe un suport de copt. Se condimentează cu sare și piper și se prăjește până când sucurile devin abia roz, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Piept De RațăPiept De Rață
3
Scoateți Rățușca din tigaie și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Degresați picăturile de tigaie prin degresarea stratului superior.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Pentru a pregăti sosul, combinați zahărul și apa și caramelizați cu atenție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Adăugați vinul, oțetul, sucul de portocale și ghimbirul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Se amestecă bine și se reduce la jumătate.
8
Adăugați stocul și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
9
Adăugați picăturile de tigaie, reduceți focul și fierbeți până când sosul se reduce la jumătate. Odată ce sosul este gata, strecurați-l printr-o pânză de brânză sau o strecurătoare fină și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Pentru a servi, așezați Rățușca pe o tavă mare de servire.
11
Adăugați segmentele portocalii deasupra și în jurul raței și turnați sosul peste rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Rață întreagăRață întreagă
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista