Rață friptă crocantă cu sos de cireșe-rozmarin

Rață friptă crocantă cu sos de cireșe-rozmarin
Reteta Crisp-licitație friptură de rață cu sos de cires-rozmarin poate fi făcută în aproximativ 5 ore și 40 de minute. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 4,81 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 67g de proteine, 226g de grăsime, și un total de 2367 calorii. Dacă aveți la îndemână șalotă, suc de lămâie, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. 248 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, care este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rață friptă crocantă cu sos de cireșe-rozmarin, Rața Prăjită Cu Sos De Cireșe Uscate, și Rață Prăjită Umplută Suculentă Cu Sos Balsamic De Cireșe.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Clătiți rața în interior și în exterior și uscați-o. Tăiați orice exces de grăsime din gât și cavitate, tăiați vârfurile aripilor și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
4
Se amestecă 1 lingură de sare și 1/2 linguriță de piper într-un castron mic și se presară pasărea în interior și în exterior. Folosind un cuțit de tăiat, faceți zeci de fante prin piele și grăsime (având grijă să nu străpungeți carnea) pe ambele părți și pe toate părțile păsării.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Puneți pieptul de rață în sus pe un suport într-o tigaie și prăjiți timp de 1 oră. Scoateți pasărea din cuptor, transferați-o într-un platou și scurgeți cu grijă grăsimea din tigaie într-o ceașcă de măsurare (veți ajunge să obțineți 2 până la 3 căni). Întoarceți rața în tigaie, înțepați din nou cu cuțitul, întoarceți-o cu pieptul în jos și prăjiți încă o oră. Repetați fiecare oră, prăjind rața pentru un total de 4 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
În timp ce rața se gătește, faceți sosul: într-o cratiță mică, încălziți 1 lingură de grăsime de rață la foc mediu și gătiți șalotele până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Adăugați usturoiul și gătiți până când este parfumat, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
8
Adăugați cireșele, bulionul, conservele, mierea și rozmarinul și fierbeți până se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
9
Se ia de pe foc, se adaugă sucul de lămâie, se învârte în unt și se gustă sare și piper. Puneți deoparte până când rața este terminată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Rață întreagăRață întreagă
10
După 4 1/2 ore de prăjire, rotiți temperatura cuptorului până la 350 de grade F, înțepați pielea de rață pentru ultima dată, sareți din nou pielea și întoarceți pasărea în cuptor, cu pieptul în sus. Prăjiți timp de 30 de minute până când pielea se rumeneste frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Scoateți din cuptor, cort cu folie și lăsați să se odihnească 20 de minute. Reîncălziți ușor sosul la foc mic. Sculptați rața, puneți bucățile pe un platou de servire și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru crocante. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Revista