Rață Curry verde și cartofi
Rață Curry verde și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 6 și costă $5.0 pe portie. O porție conține 2072 calorii, 54g de proteine, și 182G de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, fulgi de chili, cartofi roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele de cocos conservat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Sănătoase Cu Var Cheie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării indiene. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Curry Verde Thailandez Cu Rață, Curry Verde Thailandez Cu Rețetă De Rață, și Curry verde cu pui și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fierbeți carnea de rață. Într - o tigaie de 6 până la 8 litri, combinați rața, bulionul și 2 linguri de pastă de curry. Acoperiți tigaia și aduceți la fierbere la foc mare. Fierbeți până când carnea picioarelor este suficient de fragedă pentru a trage din oase, aproximativ 2 ore. Ridicați rața și lăsați-o să se răcească la atingere. Degresați și aruncați grăsimea din bulion. Rezervați 1 1/4 căni bulion; folosiți restul pentru alte feluri de mâncare. Trageți carnea din oase; aruncați grăsimea, pielea și oasele. Rupeți carnea în bucăți de mușcătură. Dacă faceți până la 2 zile înainte, acoperiți bulionul și carnea etanș și răciți.
Faceți sos de curry verde. Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, amestecați 1 1/4 căni de bulion de rață, pasta de curry rămasă, laptele de cocos, sosul de pește, zahărul, pudra de curry și fulgii de chili. Aduceți la fierbere la căldură mare, apoi adăugați cartofi. Acoperiți și fierbeți până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși, aproximativ 40 de minute.
Adăugați carnea de rață și fierbeți ușor până la fierbinte, 5 până la 10 minute. Se amestecă coriandru tocat. Se toarnă în boluri largi, se ornează cu crenguțe de coriandru și se adaugă sare după gust.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)]()
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.