Rață cu zmeură (Canard aux Framboises)
Rață cu zmeură (Canard aux Framboises) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $ 8.54 pe portie. O porție conține 416 calorii, 53G de proteine, și 13g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână demi-glace, jumătăți de piept de rață magret, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Picioare de rață prăjite cu varză Savoy (Cuisses De Canard au Chou), Măsline Canard Aux (rață friptă cu măsline), și Ch. Coulis De Framboises pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie mare de mică adâncime ignifugă în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 400 F.
Pat rață uscat și tăiați orice exces de grăsime. Scorați pielea într-un model încrucișat la intervale de 1/2 inch cu un cuțit ascuțit, apoi condimentați cu 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper (total). Prăjiți, cu pielea în jos, în tigaie fierbinte până când un termometru cu citire instantanee introdus în diagonală în centru înregistrează 125 km f, 20 până la 25 de minute.
Porniți broiler. Întoarceți pielea de rață cu fața în sus. Se fierbe 4 până la 6 inci de la căldură până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Transferați rața pe o tăietură și lăsați să se odihnească (cu pielea în sus) 10 minute.
În timp ce rața se odihnește, se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură, din tigaie, apoi se adaugă șalotă și usturoi și sauomox la foc mediu-mare până se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Adăugați zahăr și gătiți, amestecând, până se dizolvă. Se amestecă în oțet, răzuind bucăți maro.
Adăugați demi-glace și aduceți la foc mic. Se amestecă jumătate din zmeură.
Forțați sosul printr-o sită cu ochiuri fine într-o cratiță mică, aruncând solidele. Îndepărtați excesul de grăsime. La foc mic, se învârte în unt.
Se ia de pe foc și se adaugă zmeura rămasă.
Feliați rața și serviți cu sos.