Rață cu sos oriental de fructe de pasiune și portocale
Rața cu sos oriental de fructe de pasiune și portocale este o garnitură care servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 378 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sânii de rață, fructele pasiunii, zahărul muscovado și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 51%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui cu sos de fructe de pasiune peste fructe uscate și nuci Orzo, Orange-tort de fructe de pasiune, și Prăjituri de migdale cu sos de fructe pasionale de ciocolată.
Instrucțiuni
Folosiți un cuțit ascuțit pentru a înscrie pielea grasă de pe sânii de rață într-un model de diamant acest lucru ajută grăsimea să se scurgă. Pune deoparte. Înjumătățiți fructul pasiunii, scoateți pulpa într-un castron mic și rezervați.
Încălziți uleiul la foc mediu într - o tigaie și gătiți sânii de rață, cu pielea în jos, timp de 5-6 minute până când pielea este aurie. Întoarceți-le și gătiți timp de 6-7 minute până se înmoaie. Aveți grijă, deoarece grăsimea are tendința de a scuipa.
Puneți rața deoparte pe 2 farfurii calde și păstrați-o caldă.
Scurgeți toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime de rață și gătiți usturoiul până când abia începe să devină auriu sau va arde și va avea un gust amar. Se amestecă pulpa fructului pasiunii, sucul de portocale, zahărul și sosul de soia. Se aduce la fierbere și se lasă să se baloneze până se reduce cu două treimi, aproximativ 7-10 minute. Condimentați, apoi turnați oricare dintre sucurile gustoase din rață.
Treceți sosul printr-o sită, apoi alegeți câteva dintre sâmburii negri și adăugați-le în sos pentru decorare și crocant. Puneți puțin sos în jurul fiecărui piept de rață și serviți cu o salată simplă de rachetă și niște orez alb și sălbatic fiert.