Rață cu sos oriental de fructe de pasiune și portocale

Rață cu sos oriental de fructe de pasiune și portocale
Rața cu sos oriental de fructe de pasiune și portocale este o garnitură care servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 378 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sânii de rață, fructele pasiunii, zahărul muscovado și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 51%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui cu sos de fructe de pasiune peste fructe uscate și nuci Orzo, Orange-tort de fructe de pasiune, și Prăjituri de migdale cu sos de fructe pasionale de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Folosiți un cuțit ascuțit pentru a înscrie pielea grasă de pe sânii de rață într-un model de diamant acest lucru ajută grăsimea să se scurgă. Pune deoparte. Înjumătățiți fructul pasiunii, scoateți pulpa într-un castron mic și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
Piept De RațăPiept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți uleiul la foc mediu într - o tigaie și gătiți sânii de rață, cu pielea în jos, timp de 5-6 minute până când pielea este aurie. Întoarceți-le și gătiți timp de 6-7 minute până se înmoaie. Aveți grijă, deoarece grăsimea are tendința de a scuipa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Puneți rața deoparte pe 2 farfurii calde și păstrați-o caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
4
Scurgeți toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime de rață și gătiți usturoiul până când abia începe să devină auriu sau va arde și va avea un gust amar. Se amestecă pulpa fructului pasiunii, sucul de portocale, zahărul și sosul de soia. Se aduce la fierbere și se lasă să se baloneze până se reduce cu două treimi, aproximativ 7-10 minute. Condimentați, apoi turnați oricare dintre sucurile gustoase din rață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Rață întreagăRață întreagă
5
Treceți sosul printr-o sită, apoi alegeți câteva dintre sâmburii negri și adăugați-le în sos pentru decorare și crocant. Puneți puțin sos în jurul fiecărui piept de rață și serviți cu o salată simplă de rachetă și niște orez alb și sălbatic fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Piept De RațăPiept De Rață
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista