Rață cu sos de Port și afine-cireșe

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați rața cu Port și sos de afine-cireșe. Această rețetă servește 4. Pentru $5.92 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 412 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de șalotă, afine, cireșe tarte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma cireșele, puteți urma acest fel principal cu Clafoutis cu vișine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Piept de rață piperat cu sos de cireșe-Port, Piept de rață cu sos de cireșe de port de citrice, și Piept de rață cu crustă de piper cu sos de cireșe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 1 1/2 lingurițe de unt la foc mediu-mare într-o cratiță medie.
Adăugați eșalotă; saut 1 minut.
Adăugați port, jeleu, oțet și zahăr; gatiti 2 minute sau pana se dizolva zaharul. Se amestecă afine și cireșe; gatiti 2 minute sau pana se ingroasa usor.
Se ia de pe foc. Se amestecă restul de 1 lingură de unt, 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper.
În timp ce sosul se gătește, încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Presărați rața cu restul de 1/2 linguriță de sare și restul de 1/8 linguriță de piper.
Adăugați rață în tigaie; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.